Foto logje

Foto logje

Bij wederom gebrek aan inspiratie, zin ect, even een foto logje. Naar omstandigheden gaat het redelijk, degene die mij volgen op twitter en faceboek heb de afgelopen week mijn geklaag aan moeten horen omdat ik oooohh zoooooo pijn me smoel had, en geloof me ik had echt heel erg pijn 🙁 kiespijn is vreselijk en zeker nadat je denkt geholpen te zijn na een wortelkanaalbehandeling want daar begon het allemaal mee 2 weken geleden, vorige week hebben ze de kies dicht gezet met een soort cement en vandaag zou die afgewerkt worden maar omdat er cement was gaan lekken en gaan onsteken heb ik wijselijk gebeld gister en gevraagd of het een weekje later kon want ik heb een lichtelijke trauma opgelopen 🙁 Vorige week savonds liep het zo uit de hand dat ik naar een spoed tandarts ben gegaan waar ik de gevreesde antibiotica van kreeg en een paar pijnstillers waar ik zeker niet op happig op was maar uiteindelijk toch heb genomen en het gaat nu weer, ik heb geen pijn gelukkig maar wel de nare bijwerkingen van de antibiotica en de pijnstillers, maar dat nemen we echt voor lief vergeleken de pijn die ik vorige week had 😉
foto logje
Nog een weekje en dan hebben we hier lekker herfstvakantie en daar zijn we wel weer even aan toe denk ik zo 😀 Ik heb vijftig tinten grijs uitgelezen en ben nu bezig met donkerder en oh oh  wat een verhaal zeg hihih.

Afgelopen week werd ook ons nieuwe bankstel gebracht en zie tot mijn verbazig dat er geen foto tussen zit hahaah sorry die plaats ik later wel even;) we zijn er iig heel blij mee en hij zit heerlijk 😀
Verder heb ik weinig te liegen volgens mij…uhh ohja de vijver gaat ook steeds beter, de tuin ook hihi en we kunnen niet wachten tot het voorjaar is want Roontje heeft een hele mooie koi weg laten zetten 😀 kan niet wachten!! heb er wel een foto van maar die had roon gemaakt en die is niet juf van het dus hopelijk kan hij zaterdag een beter plaatje schieten en die zien jullie dan wel verschijnen op onze koi afdeling  😀

Fijne dag allemaal!!

liefs rach

reactie's

reactie's

5 gedachten over “Foto logje

 1. Ik kan niet wachten tot het herfstvakantie is en dat we een hele week
  kunnen doen wat wij zelf willen.
  Heel veel sterkte met je pijn en dat het maar heel snel gevuld wordt met een echte vulling. Dan is dat tenminste weer een zorg inder.

 2. blij te horen dat je in ieder geval geen pijn meer hebt rach 🙁 verschrikkelijk kiespijn!!!!!
  vind je fotos leuk tut xxxx

 3. ik ben ook begonnen met vijftig tinten door jou en zit er al helemaal in 😀 leuk de foto’s!! zit gelijk te kwijlen bij de tiramisu!!!

 4. Ziet je nog niet echt mee met die kiespijn, maar gelukkig is die pijn nu weg.
  Leuke foto,s weer.

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: