Foto-logje

Foto-logje

Bij weer gebrek aan een vlog hahaha aah erg he, dingen beloven en dan niks noppes nada, maar goed vanmorgen had ik even wat anders en daarna stond mijn koppie er niet echt meer naar en daarna moest ik alweer op pad. Maar goed fotos van afgelopen dagen, Niomi die zich klaar maakte, ik lakte mijn nageltjes weer en gooide het op snapchat, waar ik steeds meer mee bezig ben ipv instagram, vraag mij niet waarom maar ga het nu een beetje snappen en dus steeds leuker vinden. Hebben jullie snapchat? je mag mij altijd gezellie toevoegen onder de naam racheltjuhb

Deze lakjes van catrice heb ik een week of 2 a 3 geleden gekocht en ja aangezien ik weer teveel heb gekocht moet ik ze toch maar eens gaan smeren he hihi dus daar ben ik deze week weer mee begonnen :D. Heb er nog 2 van de hema staan en hoop die deze week op te kunnen doen.

3 gedachten over “Foto-logje

    1. haha ja het meisje meisje is eraf en ze is echt een dametje 😀 behalve in het weekend dan veranderd ze in een knul moahaha met voetballen, rashel daarin tegen is nog wel lekker girly girl 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.