Foto logje

Foto logje

Daar is weer het foto logje, geen gebrek aan inspiratie maar gewoon omdat het makkelijk en leuk blijft 😉

We hebben gecourmet, uuhh we hebben weer een nieuw luchtje erbij, nieuwe nagelakkies, en ja ik heb een knal roze shirt gekocht, wat totaal tegen me principe inging want ik zou geen kleding kopen met dit lichaam maar vond hem zo cute dat ik het niet kon laten, en ja hij zit heerlijk:D. Schrans voer van de mac, blijft lekker maar leeg voedsel haha, de make-up smorgens…tja.. word steeds lastiger om me op te maken want krijg steeds meer dons haartjes op me smoel door de anorexia en geloof me dat is geen gezicht als je een beetje bronzer op doet 😉
Niomi en haar facebook hahaha kinderen hebben zo snel dingen door dat je ze het eigenlijk niet meer hoeft uit te leggen :). De gevulde eieren en de bacardi op vrijdagavond tijdens familia vergadering, en nee ik drink niet dus die fles was van roon ;).  Mijn nachtelijke avontuurtjes beginnen weer, heb een paar nachten gehad dat ik er niet veel uit moest maar de laatste paar dagen is het weer om te huilen maar goed, blijf het zeggen je raakt eraan gewent 😉
De ijskast die steeds voller word met de nutriflesjes omdat ik ze steeds meer gaat drinken, dat word straks nog een extra ijskast aanschaffen haha, en dan niet te vergeten de hoeveelheid chocola ivm pasen, geloof me ik kan geen chocola of eieren meer zien!!!
Nou ik houd het even hierbij;) fijne avond !!

5 gedachten over “Foto logje

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.