Foto logje

| 6 reacties

Weer even een foto logje  die eigenlijk voor gister geplant stond maar niet helemaal lekker is door gekomen geloof ik haha. Een mengelmoes van afgelopen weekend, lekker met het gezinnetje de hort op geweest, lekker gegeten bij la palace en echt vage dropveters gevonden bij de xenos maar ooohh zo lekker!! en deze mag ik gelukkig wel want hier zit geen zoethoutwortelextract in dus blijer kon je me niet maken. De kaartjes voor niomi haar verjaardag zijn rond gedeeld en we konden geen keuze maken dus we hebben maar verschillde uitgeprint hihih

En vandaag weer even met me nagels in de weer geweest, was het andere al weer zat en had lekker een  me-dagje dus lekker wezen freubelen 😀

De laatste week school is ingegaan en oooh wat hebben we zin in de vakantie en ja we zijn er ook echt aan toe!! Roontje moet nog wel 3 weken door werken en werkt misschien in de vakantie ook nog door maar hij probeerd in ieder geval een week thuis te zijn.

Verder niet veel te melden alleen dat ik de layout veranderd heb van de site, had ik weer eens even zin in 😉 fijne avond allemaal!!

reactie's

reactie's

6 reacties

  1. leuk zeg 😀 ik vond de uitnodigingen echt super gaaf 😀

  2. Leuke layout net als het leuke foto blogje!

  3. Layout ziet er top uit zeg!
    En leuke foto’s. Je doet je nagels altijd erg mooi en netjes! Mijn complimenten.

  4. Leuke layout weer. Lekker fris. En wat een leuke foto’s, vooral de uitnodiging is erg leuk geworden!

  5. Mooi je nagels! En de lay is leuk zo, lekker fris en zomers 😀

  6. wouwie die nagels. hoe doe je dat? ik vind alleen lakken al moeilijk 🙁

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: