Foto logje

Foto logje

Zo de vakantie is begonnen en die begon al helemaal kut als ik het zo mag zeggen hahaha, auto die ff kapoet ging onderweg naar de boodschappen  😐 wtf pruttelend zijn we thuis gekomen, en savonds gelijk naar de garage gebracht en de volgende dag was ie wel weer gemaakt maar ja een lekkere start is het natuurlijk niet!! Toen dacht mijn anorexia van kom we gaan voortaan smiddags al een crash geven aan lieve rachie 🙁 wat dus in houd dat ik al rond 15.00 instort tot een uur of 11 savonds wat dan ff gepaard gaat met pijn me flikker van hier tot tokio, not fun maar goed life is a bitch zeg ik dan maar tegen mezelf en sleep mezelf er door heen en de meiden en roon zijn er natuurlijk ook voor me ;). Anyway ook leuke dingen gehad het weekend… via instagram kon ik van een lieve tut een berg kralen overnemen en aangezien mijn meiden gek zijn op freubelen waren die door het dolle heen natuurlijk!!! de volgende dag kreeg ik de berg kralen al binnen en de meiden wilden er gelijk mee aan de gang alleen hadden we geen draad hihih maar toch gelukkig nog gevonden in huis en ondertussen een zooi besteld op het net want ze willen nu meer natuurlijk hahah. Met het nagel freubelen gaat het ook nog steeds naar me zin, van de week chanel nagels gemaakt, super leuk alleen bleef het niet lang zitten omdat ik geen nagellijm had gebruikt dus van de week maar even halen voordat ik weer flip haha. Dan de ice watches … ik wijk never nooit van me hello kitty horloge, ben zo aan dat ding gehecht maar vond de ice watches zo gaaf dat ik een witte en roze heb aangeschaft en @roontjuh heeft een zwarte 😀 super leuk!! kan ik nog eens afwisselen :P. uhhm wat hebben we verder gedaan, ja lekker ff gezellie avondje bij daantje en geer en @debberrr doorgebracht zaterdag, heerlijk bij gekletst en ff lekker genoten 😉

Vanmorgen weer lekker croissantjes gebakken en lekker ontbeten met zijn viertjes 😉 straks pannekoeken bakken want dat heb ik ras al een tijdje beloofd dus kom er nu niet meer onderuit he 😛

Fijne zondag iedereen X

3 gedachten over “Foto logje

  1. Zo kut van je crash momenten steeds 🙁 Heel veel sterkte ermee meis!

    Heerlijk dat die meiden van je zo lekker kunnen freubelen met kraaltjes, superleuke foto’s weer enne ik vind je nagels steeds supergaaf!!

    Xxx Miranda

  2. lekker klote begin inderdaad zeg 🙁 vind de kralen wel helemaal gaaf zeg!! en je chanel nagels ben ik weer eens jaloers op, stond bij de kruitvat ook te kijken naar die stickers maar ben daar geen type voor, bij andere altijd gaaf maar om zelf te doen …
    fijne zondag lieverd xxx

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.