Foto-logje

Foto-logje

De eerste week vakantie zit erop, en heb ik vakantie gevoel…NEE hahaha. Heb geen kinderen om me heen en geen vent, dus nee kan niet echt spreken van vakantie gevoel. Meiden hebben hun eerste week duinrell erop zitten bijna en kijken al uit naar volgende week :D. @roontjuh moet nog even 2 weken werken en is dan echt toe aan vakantie de pik, niet dat ie zielig is maar hey en hard werken en dan thuis ook nog voor ze zieke vrouwtje zorgen gaat je op gegeven moment even zwaar vallen ๐Ÿ˜‰ me bikkel ( zo en nu genoeg veren in ze reet gestoken hihih )

Afgelopen week een emmer fruit gekocht bij de makro hihi hoe komen ze erop maar wel super leuk idee en fruit zijn we gek op hier! en natuurlijk roontje die weer de keuken in is gegaan voor me om weer overdreven veel sushi te maken waar ik 2 dagen over heb gedaan en nog niet alles op gekregen heb jammer genoeg, en na een dag ijskast vind ik het ook niet meer lekker dus ja zonde maar wat weg moeten gooien. Smorgens posten ik op instagram al fotos van roons zakenautoย  en dat we onderweg waren naar ze werk , ik heb hem een week achterlijk vroeg naar ze werk gebracht omdat we 20 euro parkeergeld per dag een beetje TE vonden haha tja dan zit er niks anders op rach en om 5.39 opstaan en die pik weg brengen hahah maar vond het niet zo erg.ย  Niomi heeft ook instagram ondekt en nu is la familia b dus helemaal nergens meer veilig als ik even niet op me foon let hahah.
Afgelopen week voor het eerst een keer lasagne van bertolli gemaakt en moet zeggen dat ik het wel lekker vond op die kaassaus na dan en gelukkig had ik niet alles ertussen gedaan ๐Ÿ˜‰ de meiden vonden het ook super lekker alleen roon was er niet dol enthousiast over maar het is wel voor herhaling vatbaar dus wie weet gaan we afwisselen, ene keer knorr en andere keer bertolli ๐Ÿ˜‰

Vandaag was roontje al lekker om 10.45 vrij, dat hield in gelijk boodschappen doen en lekker samen lunchen ๐Ÿ˜€ stokbroodje met file, ei, ui en honingmosterdsaus, was eigenlijk voor vanavond maar goed we hebben ons ingehouden en een half stokbrood te eten ipv een hele haha, maar ik eet dit vanavond niet nee ik heb toevallig bij de boodschappen een pot “quik pizza” meegenomen en kijken wat dat is, lekker op een stokbrood en dan kaas en champions erop en smullen maar ๐Ÿ˜€

Fijn weekend allemaal!!!

3 gedachten over “Foto-logje

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.