Foto logje

Foto logje

Roontje zijn vakantie is begonnen en dus is alles chill hier. Zaterdag lekker naar de bios geweest en vandaag een beetje lopen rommelen in huis en even wezen shoppen met dochter lief 😀

Gister hebben we ook een actie fry aangeschaft, wilde al zolang zo’n ding hebben en gister was ie er gewoon ineens en hij moest natuurlijk gelijk getest worden met patat en het ws heerlijk!! vandaag kippenpoten erin gebakken en moet eerlijk zeggen dat ik ze lekkerder vond als in een braadzak. De vitnamese loempia’s waar ik zo verslaafd aan ben werden er ook lekker in dus ik ben weer blij met mijn aankopen en gaat natuurlijk weer van alles erin uitproberen want je kan er gewoon alles in koken, stomen en bakken. Wat moet je met zo’n ding als je al een oven hebt ? ja uhhh multitasken in de keuken houd rach nou eenmaal van 😀

Vanavond kreeg ik het ineens in me bol en wilde ik even naar scheveningen toe en dat hebben we ook lekker gedaan, koelbox mee, camera mee en go !! Het begon daar lekker te flitsen maarja net die flits pakken blijft lastig he hahaha, het was me bijna gelukt maar ja daar heb ik natuurlijk niks aan!! We hebben mooie fotos kunnen schieten en gewoon ff lol gehad met zijn alle 😉

Zo tijd voor bed, morgen wekkerloos, vent naast me als ik wakker word…wat wil je nog meer ? ZON!!

 

5 gedachten over “Foto logje

  1. Heerlijk als je zo dichtbij scheveningen woont. Wij willen ook snel weer heen!
    Enne tja flits (onweer) foto’s maken is erg lastig. Heb het ook eens geprobeert maar elke keer net iets te laat. whahaha

    Lekker genieten meis van jullie vakantie! kussssxxxx

  2. Heerlijk op Scheveningen rond lopen… Dat deed ik vroeger nog weleens met mijn ouders. Nu woon ik veelte ver ervoor, maar mijn vriendinnetje woont in Den haag dus kom er vast nog weleens met haar.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.