Foto logje en update

Foto logje en update

We hebben het druk gehad en genoeg om over te lullen hier maar gewoon weg geen tijd ervoor. We waren bezig met de her-inrichting van ons huisje, we waren aan het genieten en we waren lui op de bank aan het hangen 🙂 Het weer zat in ieder geval mee, de meiden zijn vrijdag door een vriendin opgehaald voor een dagje strand en zijn savonds weer thuis gebracht en we hadden al met ze afgesproken om een bakkie te doen dus we hebben een gezellie avond gehad. De meiden hebben onwijs genoten op het strand en waren lekker verkleurd 😀

Omdat de meiden niet thuis aten besloot ik maar een pizza te maken en die smaakte weer heerlijk natuurlijk :D.  Ik had vorige week ook een nieuw lakje van catrice gekocht (ja wanneer niet) maar vanmiddag heb ik mezelf daar maar even toe gezet om het om te smeren en moet zeggen….hij is blauw hahah, het is de kleur its all i can blue.

@roontjuh zijn vakantie zit er bijna op, morgen is hij nog een dagje thuis en dinsdag mag de pik weer aan het werk en dat zal wel even wennen zijn zowel voor hem als voor mij en de meiden. Voor ons zit het er ook bijna op want volgende week gaan de meiden ook weer naar school en dan is het ineens stil in huis, ene kant lekker het normale ritme weer maar aan de andere kant …. het is zo snel gegaan!!!
Afijn ik duik zo lekker de douche onder en daarna is het banktrimmen 😀 fijne avond!!

6 gedachten over “Foto logje en update

  1. Ja vakantie gaat zo snel voorbij. Hier net 3 weken vrij geweest, beide weer vandaag voor de eerste dag naar het werk geweest. Al werk ik maar 6 uur in de week toch is het jammer dat de vakantie om is… Nu moet ik me vriend ook weer missen tot vanavond 23:00 bah niks aan hoor.

  2. Hier precies hetzelfde, morgen om half 6 gaat die klote wekker weer BAH.
    Nog een weekje en dan morgen de kiddo’s ook weer naar school.

    Je hebt prachtige meubels zeg, hou ervan, wij nemen de volgende keer ook een dressoir, maar dat komt pas als de kids wat groter zijn, Jim rijd nu nog met zijn auto’s over de kasten haha.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.