Foto-logje-update

Foto-logje-update

Eerst even dit hoor hihih want ik ben zo zo mega trots op me vriendin Gonny van Cherryfizz die gister haar rijbewijs heeft gehaald :D:D top schatje ben zoooo trots op je en zie je natuurlijk wel hier verschijnen als je je toettoet hebt πŸ˜€ dikke kus van ons en gefeliciteerd mop xxx

Ja we leven nog πŸ˜€ maar elke keer als ik een logje wil tiepen ben ik of moe of er komt weer wat tussen door πŸ˜‰ Afijn een foto logje maar dan zijn jullie gelijk weer op de hoogte πŸ˜€
Fotologje

Roon is gek op technisch lego en heeft ondertussen zijn oudste dochter er ook mee aangestoken πŸ˜€ Roon is begonnen met het inmekaar zetten en kon niet te lang zitten vanwege zijn rib dus toen dacht niomi van kom dan doe ik dat toch even :|…knap hoor want ik doe het haar niet na haha, ze is zo trots als een pauw natuurlijk dat ze die auto in elkaar heeft gezet hihih. Afgelopen zondag zijn we lekker naar scheveningen gegaan, lekker ff over de boulevard slentere…kuch dat dacht ik maar dat verliep allemaal even anders dan gepland, we hebben het wel heerlijk gehad alleen stortte ik weer volledig in en kon niet eens de trap op naar de auto, tja….toen brak ik even maar gelukkig zoals altijd stond mijn top gezin voor me klaar om me op te vangen en me weer op te vrolijken πŸ˜‰ We hadden voor de meiden nieuwe mutsen gekocht en natuurlijk moesten roon en ik weer ff de debieltjes uithangen hahaah
fotologje
Met mijn #snailmail loop ik ook redelijk bij gelukkig hihi, blijft leuk maar een werk hoor hahaha. Verder scheen hier vorige week de regeboom boven ons huis, wel geinig om te zien zo’n ding boven je dak πŸ˜€

Met Roontje gaat het wel met zijn rib alleen heeft hij er nog wel last van maar hij gaat van de week weer proberen te werken πŸ˜‰ en ik, ik ben steeds meer me kledingkast aan het ruimen en doen, had mezelf voorgenomen geen kleding meer te kopen voor die onmenselijke lichaam maarja je ziet dan weer wat en je koopt het dan toch hihi dus ben aan het schuiven en verplaatsen in me kast en er liggen nu alleen nog de kleren die ik pas en de rest heb ik even appart gelegd, ik gooi het niet weg…mocht ik ooit weer normaal gaan aankomen kan ik daar weer wat van gaan aantrekken πŸ˜‰

Zo iedereen weer op de hoogte πŸ˜€ ik gaat nu me meiden klaar maken voor school!! fijne dag allemaal!!!

reactie's

reactie's

9 gedachten over “Foto-logje-update

  1. Leuk verslag Rach. Geweldige foto’s met die mutsen en wat worden die mooie meiden van je toch groot!!!

    1. snailmail is een soort penvrienden hebben πŸ˜‰ en dan met kleine dingetjes die je mee stuurt, heel leuk om te doen πŸ˜€

  2. heerlijke fotos weer tut, jij en roon ..ach stel wousjes ook he met die mutsen op haha, je hebt in ieder geval nog lol en dat maakt me dan weer happy πŸ˜€

  3. waar heb je dat leuke zebra jurkje nou weer vandaan dan?? hij is echt leuk!!

  4. leuk leuk leuk je foto logje. was het niet koud van op het strand rach? wij wilden zondag ook nog wat gaan doen maarja rick had een kater van hier tot daar dus geen strak plan hahha

  5. Leuke blog weer om te lezen en zien… Heerlijk he post krijgen en versturen.

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: