Foto update

Foto update

Zo even een update van vorige week dan maar. Een week met brokken voor moeders..man man, ik stootte mij smorgens aan het rand van het bed en het branden wel maar letten er verder niet op totdat ik in de badkamer kwam en het licht aan deed!!!! Mijn god mijn been lag open :(, ja altijd vervelend maar aangezien het voor mij wat meer risico’s met zich mee brengt kwa bacterieen en infecties was het toch schrikken en uiteindelijk savonds toch een arts gebeld omdat het bleef bloeden. De arts kwam en behandelde het met hechtpleisters en betadine pleisters, ik heb er gelukkig niet veel last van gehad maar irritant is het wel want ja even snel douchen gaat niet hihih dan moet het hele pootje ingepakt worden.

Afijn, niomi had haar laatste training en wedstrijd bij ado en dat was super weer :D. In februari gaat ze weer terug en ondertussen staat ze op de lijst voor scouting!

Ik shopte wat bij de kruitvat, tja nagelak weer natuurlijk hihi en een highlighter want daar is moeders gek op 😀 en ik kocht een onesi hihih heerlijk warm en nee zal er geen boodschappen in gaan doen ;’). Afgelopen weekend shopte we wat met de hele la familia en hebben wij de boom opgezet :D, aan sinterklaas doen wij niet meer dus waarom niet gelijk die boom! Vind het altijd gezellig met al die lampjes ondanks  het hele kerst gebeuren van mij niet hoeft ivm mams 😉 maar toch moet ik zeggen dat het elk jaar weer een beetje terug komt het kerst gevoel 🙂

Staat bij jullie de boom al ?

3 gedachten over “Foto update

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.