Fotolog week #4

Fotolog week #4

Wat een heerlijke week hebben we gehad!! Afspraken en een date met lieve Cynth.  In deze week ook het gesprek op rashel haar nieuwe school.
fotolog week #4

Een week waarin in mijn voeding drastisch om moest gaan gooien weer en de aardappels vaarwel heb gezegd omdat het gewoon niet meer gaat, dus proberen af te wisselen met clean eating, maar niet volledig overstappen nog. De glossybox kwam ook weer binnen en ik was weer teleurgesteld in deze doos…. Zomaar even op donderdagavond naar de boogaard wat ik nooit doe omdat ik dat niet aan kan en achteraf gezien ook een hele hele domme zet geweest en heb flink op me donder gehad snachts weer. De kledingkast van rashel was echt aan een organisatie toe hihih en nu liggen de kleertjes weer netjes in haar kast. Kibbeling, home made sushi, en lunch van de meiden en bier…nou ja bier hihi 0,0% en het smaakte wel hahaha.
Ook weer flink aan de puffers en oh oh nu mis ik mijn ventolin wel 🙁 ik mag geen ventolin meer vanwege mijn hart en de vervanger die ik ervoor heb gehad is ranzig en werkt gewoon niet zoals de vento, maar goed het is niet anders 😉
Zaterdag zijn we met het hele gezin even gezellie bij de haagse koi winkel een bakkie wezen doen, Roontje gaat daar standaard elke zaterdag heen en ik wilde wel weer een keer mee voor zolang ik het vol kon houden en het was gezellie even :D.

Aankomende week neem ik ff gas terug, merk dat ik teveel doe (duhhh) dus chill weekje ingelast en het aankomende weekend zie ik mijn kanjers weer Gon en Nath dus heb weer wat om naar uit te kijken 😉

Eén gedachte over “ Fotolog week #4

  1. Je bent een topper! Ziet er uit als een fijn, maar super druk weekje voor je. Genietse van de week met je date met Nathalie en Gonny!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.