Fotologje

Fotologje

Was hem geloof ik vergeten maar dan alsnog een mini fotolog aka overzicht.

Eigenlijk deden we wat we wat we altijd wel doen geloof ik, chillen, opruimen ect. ik vulde alleen mijn filofax afgelopen week met een nieuwe vulling voor 2012, bladzijde per dag want ik schrijf alles op en heb dus de ruimte nodig. De wintertijd is ingegaan dus eerder donker en dus ook weer tijd voor alle kaarsjes in huis, deed ik toch wel maar als het eerder donker is vind ik het toch gezelliger en kan ik er langer van genieten ;). De warme chocomelk met slagroom is hier niet aan te slepen hahah zo lekker en vanavond moesten we het laten staan, nou ja we hadden het kunnen drinken maar zonder slagroom omdat de bus zich bedacht en niet meer te werken 🙁 zonde halve bus de kliko in maar goed dan maar een avondje thee he.

Waarom een foto van wasa vezelrijk crackers dan rach? hahah nou ik at al geen brood, en manlief is ook een keer verstandig geworden en heeft ook het brood vaarwel gezegd, zo ook een aantal maanden geleden de melk en karnemelk 😉 maarja wat moet roontje dan eten, bouwvakker is zwaar werk en dan moet je goed eten dus hij probeerde de crackers en dat bevalt hem prima en hij heeft geen honger!! ik ook blij hihi. Alleen de meiden eten nog brood en dat blijven ze ook gewoon doen al drinken ze dan wel geen melk meer 😉

Ik lakte mijn nagels  in een lichte kleur die ik eigenlijk nu al weer zat ben haha dus die zal er een dezer dagen wel weer afgaan.

Morgen is het haloween!!!De meiden hebben een lampionnen optocht en pa en ma gaan gezellie mee, ik in mijn rolstoel want dat red ik anders niet maar wil het niet weer missen zoals vorig jaar :). de meiden vinden het weer super spannend  en zullen morgen wel als een stuiterbal rondlopen hihi, heb vampieren tanden moeten halen en nepbloed dus oh oh die zien eruit morgen hihihhi.

Fijne avond en degene die haloween vieren heel veel plezier ook!!

 

2 gedachten over “Fotologje

    1. ja hier doen ze er wel wat aan en met sint maarten doen we juist weer niks hahha beetje krom maar goed ben al blij dat ze wat doen 😀 er is weer een groot spookhuis opgezet waar we gaan kijken en de kids gaan langs de deuren natuurlijk hihih

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.