Fotologje

Fotologje

Afgelopen week was druk en niet druk zoals gewoonlijks eigenlijk. Alleen het weekend was drukkies maar super gezellie!! Niomi zit fanatiek op voetbal en had een thuis wedstrijd en ik ging de uitdaging aan en we gingen kijken met het hele gezin 😀 en oh boy wat heb ik genoten en yeahhh 4-1 gewonnen!! trots op mijn meisje natuurlijk :D!! zondag hadden we een verjaardag van mootje haar zoontje jaimy en ook dat was super gezellie!!

Ik maakte afgelopen week ook een keer voor het eerst mosselen…pfff het ziet er altijd zo lekker uit he dus ja dan maar de stoute schoenen aan en gaan met die banaan….WHAAATTTTT mohahah goor hahah..uhmm nee dat is toch niet mijn ding nee haha, de kruiden en smaak waren goed maar het geglibber in mijn mond…ooh bah, dus nee dat doen we maar niet meer hihi. Ben gek op vis en probeer van alles uit maar dit doet ik niet meer!! Rashel is ook gek op vis en samen gingen we zaterdag een visje halen, een lekkerbekje voor mevrouw en ik haalde weer makreel om pepesan te maken, je kan rustig zeggen dat ik daar verlaafd aan ben en zeker 3 keer in de week eet. Ik kocht ook een nieuw vestje en ben er erg blij mee want hij is lekker warm!!

Deze week doen we het lekker rustig aan, mijn bloedwaardes waren heel laag vorige week dus moet weer even flink bijtanken 😉 dus zo min mogelijk afspraken en gewoon chill modus on

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.