Fotologje en van alles wat

Fotologje en van alles wat

Ben al dagen bezig met een logje te tiepen maar bep is weer ziek, griep dus elke keer kwam het er niet van :(. Bij de arts geweest van de week en die constateerde de griep, niet fijn want mag nu ook de griepprik niet halen, moet dus eerst wachten tot ik beter ben en dan krijg ik hem pas. Kalium stond op 3.1, 1 punt omhoog, dat is geen drol natuurlijk, naturium was te laag en me suiker en bloeddruk ook, dus….nog steeds niks goed. Heb het wel met haar gehad over de helse pijnen savonds en snachts en ja veel kunnen ze daar niet aan doen, het zijn mijn maag en darmen die aan het protesteren zijn. Oxazepam  ja dat slik ik nu wel trouw want dan word ik wat rustiger en verkramp ik ook niet zo, en dat is maar beter ook want me hartje kan niet zoveel verkrampingen aan heb ik zo het idee op het moment 😉 Het is dus weer rustig aan zitten en niet veel doen, nu was gelukkig roon thuis en die heeft lekker alles gedaan hierzo 😉 tot aan vandaag want meneer was in de tuin bezig, brak de schutting die zo tegen ze ribben aanklapte met als gevolg, spoedje arts en fotos maken 🙁 nou heb jan lul een scheurtje in ze ribben en ja een hoop pijn 🙁 nou geloof me dacht dat me wereld in stortte toen die naar ze hart greep en binnen door ze knieen heen zakte 😐 man man man ik schrok me de t…ring!! maar goed hopelijk zakt de pijn een beetje voor hem met de pijnstillers 😉
fotologje

Verder de afgelopen week, natuurlijk even me nageltjes gedaan, spulletjes voor de #snailmail opgeborgen in een grotere mand want de huidig was een beetje te klein geworden hihih. Meiden gingen weer naar school na een weekje vakantie en hadden en weer zin in 😀
De tuin is lekker opgeruimd, de kois maken het goed gelukkig 🙂

Vanavond halloween night hihi meiden gaan hier naar het buurtcentrum want het standaard spookhuis is er dit jaar niet 🙁 zo jammer maar ja gelukkig hebben ze nog wat anders geregeld voor de kids 😀

 

3 gedachten over “Fotologje en van alles wat

  1. Meissie toch.. het zit jullie ff niet mee he… Ik stuur ff een hoop kracht naar jullie toe. Beterschap mop, ook voor je mannetje knuffffffieee xxx

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.