Fotologje ipv vlog van gister

Fotologje ipv vlog van gister

Tja….. gister zat vloggen er gewoon niet in, ik voelde mij niet goed en had er gewoon echt geen zin in, dus dan maar even een overzichtje van afgelopen weekend 😀

We deden zoals gewoonlijks boodschappen en rashel had heerlijke cupcakes gebakken 😀 dat vind ze zo leuk om te doen he!! Ik lakte mijn nagels en haalde er nog een nieuw essie nagelakje bij die we van de week even op gaan doen.

Ik ben helemaal into the verse theetje’s tegenwoordig…. zo dronk ik afgelopen week liters citroen met gember thee weg en vandaag had ik lekkere muntthee, en nee niet met een schep honing want dat maakt het dan weer niet zo gezond vanwege de suikers en ik mag geen honing, al vind ik het wel heel lekker!!

Niomi speelde zaterdag een wedstrijd en ze hebben gewonnen met 6-1 dus mama was weer super trots!! Waar ik geen foto van heb geplaatst is de 2 kg spruiten die ik zondag weg schilde hihi, op zondag was het gezond eet dag weet je nog en meestal is dat spinazie voor niomi en mij en voor roon en ras bloemkool maar ze wilde toch wel weer heel graag mama haar spruitjesstampot !

Vandaag begon het normale leventje weer, meiden weer naar school na een weekje vakantie en roontje weer aan het werk, en moet zeggen dat het heerlijk rustig was weer even al was ik wel blij dat alles weer binnen stroomde vanaf 15.00!!

3 gedachten over “Fotologje ipv vlog van gister

  1. Inderdaad een flink ander ritme waarin veel meer van mijn energie in werk gaat zitten. Op mijn vorige werkplek miste ik echt wat, ik merkte dat ik op een gegeven moment gewoon bezig was de werkdagen te vullen tot ik weer naar huis kon gaan…da’s niet goed… dus ik heb de stap genomen iets anders te zoeken. Eng, maar ben heel blij dat ik ’t gedaan heb!

  2. Een fotologje is ook leuk om te zien! Ik heb je blog even niet bij kunnen houden, heb sindskort ander werk en het is flink aanpoten.

    Wat goed zeg, die eindscore van Nio en haar team. Volgens mij is 6-1 best extreem voor voetbal? 🙂 Stoer!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.