Foto’s afgelopen week

Foto’s afgelopen week

Ik ben gewoon inspiratieloos… nou ja genoeg om over te ouwehoeren maar het komt er gewoon niet uit 😉 dus, ik dacht zo, ik maak foto’s genoeg met instagram dus dan maar elke keer een foto logje 🙂

Het is natuurlijk maar een kleine greep uit alle foto’s haha want als ik alle foto’s van 1 week moet plaatsen gaat mijn hosting/server over ze nek denk ik:P er worden gemiddeld per dag 401 foto’s geschoten om precies te zijn 🙂  dus we zijn op een dag lekker bezig 😛

8 gedachten over “Foto’s afgelopen week

  1. Hele leuke foto’s zijn het! Erg herkanbaar haha had het ook gisteren eindelijk weer logje bij ons maar had je al gezien 😛

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.