Fotos vreetdate 1 mei 2016

Fotos vreetdate 1 mei 2016

Jeetje zit er nog van na te genieten hihih zowel van de gezelligheid en het eten. Wat hadden we het weer naar ons zin en oh wat ben ik deze mensen dankbaar 😉 Van lieve lieke kreeg ik nog een gave sleutelhanger die ze had laten maken toen ze in new york was en die koester ik echt!!Je kan je bijna niet voorstellen dat mensen die je zomaar via het net leert kennen zoveel voor je gaan betekenen!! Ik zei in de vlog van de meeting al dat ik toch een paar mensen mis, en ik zeg nooit nooit maar hoop ze toch weer eens gewoon in mijn armen te kunnen sluiten 😉

En een primeur met die liek natuurlijk die roon zover kreeg om op de foto te gaan hahaha toppertje liekje <3

We gaan ons voortzetten en dan doen we in de zomer met een vreetdate 2.0 BBQ!! we hebben tot nu toe alle meetings gehad met sushi van roon en lekkere dingen van andere mensen maar nu gaan we het eens een keer anders doen 😀 heb er zin in !!

8 gedachten over “Fotos vreetdate 1 mei 2016

  1. Hahahahah muppie die sleutelhanger is niet laten maken joh! Je naam hing er tussen en ik dacht “die moet ik hebben”

    SUPERTROTS OP MN FOTO MET ROON!
    Haha!
    Ja het was weer heerlijk! ????

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.