Frikandelbroodjes
Wie kent ze niet, die frikandelbroodjes uit de supermarkt. Hier worden standaard in het weekend gehaald voor manlief en ja ik vind ze zelf ook heerlijk. Waarom niet zelf maken dan? nou ik ging het proberen en oh oh die zijn niet aan te slepen…uh maken straks hier want ze zijn super lekker.
Nou een kind kan de was doen want het stelt geen drol voor.
Nodig:
Bladerdeeg
Frikandellen
Eitje
Curry
Bakpapier
Je ontdooit de frikandellen en de velletjes bladerdeeg. Je doet een frikandel tussen een plakje bladerdeeg, en doe er een beetje curry op en vouw hem dicht en snijd de bovenkant in met een mes voor de streepjes. Je lakt ze af met een beetje geklopt ei en plaats ze dan in een voorverwarmde oven op 220 graden voor 20 minuten. Wachten, afkoelen en aanvallen maar 😀
Eén gedachte over “ Frikandelbroodjes”
Ziet er smakelijk uit !
En inderdaad makkelijk om te maken.
👍