frustratie's

frustratie's

Nu ik weer een beetje tijd heb en dus weer wat aan de site kan gaan doen stuit ik me toch op een paar dingen waar ik me nek over breek en na testen en proberen en opnieuw loaden nog geen resultaat krijg, dat houd hier in “frustratie!!” Zo liep de site gewoon heel traag, nou alles aan en uit zetten geen resultaat, totdat ik startpress reloaded uitschakelde en het hele zooitje weer ging lopen :s bizar, de plugin wp thread comment werkt bij mij niet en bij andere wel….frustratie!! nou weet ik dat die plugin niet werkt met de wp 2.8.4 versie maar waarom bij een ander dan wel:@ maar ik geef niet op natuurlijk en desnoods zet ik mijn wp weer gewoon terug!! als iemand tips heeft….graag hoor:D.

28 gedachten over “frustratie's

  1. nee ngo niet opgelost πŸ™ en gaat ook niet opgelost worden ben ik bang, ben zelf maar aan het schrijven en coderen geslagen en tot die tijd doe ik het wel hier mee dan maar een foutmelding

 1. Ik heb er de ballen verstand van dus helpen kan ik niet hahaha. Maar het probleem ken ik wel. Bij iedereen werkt het, alleen bij mij dan weer niet? Met meerdere dingen kom je dat tegen. Erg frustrerend, want wat doe je er tegen?

  Nou succes in ieder geval!

 2. Dan ga je naar je wp-admin en klik je op: Gereedschap -> Exporteren -> Dan alle auteurs -> Exportbestand downloaden ^^!

  Dat doe ik elke 2 dagen, zodat als er wat mis gaat (bijna) niks verloren gaat ^^!

    1. ja als ik daar op klik krijg ik onderstaande. en wil graag backup, want styleguide.nl is van mij en supergroot. als dat crasht ben ik alles kwijt:
     Internal Server Error
     The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
     Please contact the server administrator, webmaster@styleguide.nl and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
     More information about this error may be available in the server error log.
     Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

     1. ow :s dat is idd heel heel vaag!!!! kan je vanuit je database geen backup maken ? dat kan ik dan weer wel want het zou idd desaster wezen als je site crashed en je alles kwijt bent!!

      1. ja moet even kijken hoe dat werkt. had plugin gedownload die automatisch backups maakt, maar dat heeft ie al 2 maanden niet meer gedaan. dus schiet ook niet echt op haha

 3. om heel eerlijk te zijn zou ik me dood schamen als ik jou was moahah jij die je opleidingen hebt gehad voor webbuilder komt hier niet uit ? en waarom schrijf je zelf geen script ?? vorige keer had je ook zoon probje weet je nog en toen heb je ook zelf een heel ding geschreven wat toppie werkte su6 meis

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.