Gastblog: Just Blog!!

Gastblog: Just Blog!!

Deze lieve meid, Cynthia heb ik een paar maanden geleden digitaal leren via haar website en het klikte gelijk :D. Het is zo’n spontane meid met een leuke blog waar je je zeker op je gemak voelt!! Ze was zo lief om voor ons een gastblog te schrijven en wil haar daar ook voor bedanken <3

Rachel vroeg me een gastblog voor haar te schrijven. Aangezien ik dit niet vaak doe, omdat ik het zelf heel druk heb enzo, moest dit een uitzondering zijn. Aangezien ik Rachel een geweldig wijffie vind, maakte ik graag een uitzondering voor haar. In dit artikel vertel ik jullie over mijn grootste passie ever: Bloggen!

Deze blog was mijn kracht

Ik ontmoette haar anderhalf jaar terug. Ze wás roze, maar nog niet geheel naar mijn smaak. Ze moest lief, schattig, snoepig en mij worden. Alles waarvan ik houd moest erin. En toen stond ze daar hoor. Mijn eigen blog. Mijn roze wereld! Ik wist heus wel dat er een passie voor schrijven in mij verstopt zat. Maar ik was het gewoon even vergeten. Twintig jaar lang.. Al gauw voelde ik die drive weer. Dít was wat ik wilde. Dít was mijn kracht. Nog steeds denk ik 24/7 aan mijn blog. Het is een droom waaraan ik dagelijks keihard werk. Waar ik mijn ziel & zaligheid insteek. En waarmee ik bijzondere mensen ontmoette, zoals lieve Rache!

Webshop

Binnenkort start ik mijn eigen webshop, gekoppeld aan mijn site. Het word het verlengde van mijn site, omdat het zo perfect past. Bij mij & bij mijn blog. Ik zal jurkjes gaan verkopen. En daarmee mijn droom waarmaken om zelfstandig ondernemer te zijn. Net als mijn blog, zal ook dit succesvol zijn. Omdat ik 100 % in mijn kunnen én product geloof. En succes volgt dan vanzelf.

Dus ben jij gek op schrijven? Just Blog. Wanneer je houd van schrijven is dit zeker voor jou weggelegd!

🎀 Liefs Cynthia 🎀

2 gedachten over “Gastblog: Just Blog!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.