Gebakken champions
Nodig:
een bakje champions
kerry poeder of massala
paprika poeder
chillipoeder of sambal
knoflookpoeder
peper
ketjap manis
wok olie
Nou je maakt plakjes van de champions, beetje wokolie in de wok/pan dan de champions erin en wachten tot ze een beetje bruin worden, daarna strooi je de kruiden erover heen en als laatste een scheutje ketjap manis. dan laat je ze nog even doorbakken en klaar 😀 lekker op een toas boterham of gewoon aso zoals ik in een schaaltje en dan lekker voor de buis op de bank smullen 😀
Een heerlijk recept dit ga ik een keer maken
Leuk!! en het gaat zeker smaken 😀
Oh joh het duurde even voordat ik ze goed kreeg. Het geheim zat hem in, niet met water wassen en de pan echt goed heten laten zijn.
nooit champions met water wassen maar afvegen 😀
Ik lust geen chamignons, maar ik lust ze wel van de Japanner. Jouw recept met kruiden is misschien wel een idee om uit te proberen. Misschien lust ik het dan wel.
gewoon proberen 😉 mijn man lust ze ook niet alleen wel als ik ze kruid!!
Klinkt goed. Ik ben gek op champignons, mijn kinderen alleen niet helaas.
mijn kids ook niet mits ik ze zo kruid dan lusten ze het wel want dan smaakt het naar pizza zeggen ze 😀