5 gedachten over “Geen vlog, just talk

  1. Ik ben wel blij met deze eerlijk vlot, heb toch vaak het idee dat je het allemaal wat bagatelliseert en vrolijk doet maar volgens mij is de situatie echt bijzonder zorgelijk op het moment. Niet om je de put in te praten en het is ook goed dat je zelf altijd zo positief blijft, anders houd je het denk ik ook niet vol. Maar kreeg wel eens het idee dat je zelf niet écht inziet hoe kritiek je situatie is. Ik hoop echt dat er iets gevonden wordt voor je zodat je lichaam weer voedsel gaat verdragen en voedingsstoffen opneemt. Infuus lijkt me een goed idee, dan hoeft het niet via je maag en darmen maar komt het gelijk waar het wezen moet. Wat ik me nog afvroeg, stel dat ze jou in een soort van kunstmatige coma zouden brengen en dan met een sonde eten zouden geven, zou je lichaam het er dan ook nog uitgooien? Geen idee of zoiets überhaupt mogelijk is hoor maar alles lijkt me op dit moment beter dan niets kunnen doen en wachten tot je lichaam het opgeeft. Dan liever een maand in coma ofzo, als dat zou kunnen werken om aan te sterken. Heel veel sterkte in ieder geval, hou vol, voor je lieve meiden!

    1. ik zal nooit meer uit de coma komen 😉 mag niet eens verdoofd worden of onder narcose nu, en nee ik ben altijd echt echt en daarom zeg ik dat ook van ik heb ook mijn minder goeie buien en die steek ik niet onder stoelen of banken 😉 verder ben ik gewoon vrolijk hahaha voor zover ik dat kan zijn als ik geen pijn heb

  2. Heftig om te zien dat het zo slecht met je gaat Rachel 🙁 Ik vind het al heel knap dat je überhaupt een filmpje opneemt als je je zo slecht voelt! Ik hoop echt dat de huisarts iets voor je kan betekenen!

  3. Damn meid. Wat een kloteziekte is het toch. Ik kan je alleen maar heel veel sterkte wensen. Natuurlijk snappen je lezers dat. En zo niet, jammer dan voor ze. Doe rustig aan.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.