Geen vlog vandaag.

Geen vlog vandaag.

Zoals jullie altijd gewend zijn staat er vandaag geen vlog online. Ik was wel begonnen met vloggen maar heb het terug gekeken en het was zo weinig en alleen maar bank hangend materiaal en nee ik vond dat niet upload waardig 😉

Wel komt er vandaag nog wat leuks online waar ik een maand of 2 geleden aan mee gewerkt hebt dus houd de site of onze facebookpage in de gaten 😀 en ja natuurlijk ook social media 😉

Vandaag, zondag, ga ik wel weer een nieuwe vlog openen en die komt woensdag gewoon online. Het zal geen hyper vlog zijn want ik ben nog niet zo snel he hahaha. Ik loop nog steeds met mijn rollator maar het gaat beetje bij beetje beter ;). De update video betreft mijn been houden jullie natuurlijk ook nog te goed maar ik ben er gewoon nog niet aan toe gekomen 🙂

De komende weken gaat ik ook wat dingen aanpassen aan de site en we krijgen er een blogster bij :D, hoe leuk is dat!! Ik heb er reuze veel zin in en ze zal zich natuurlijk voorstellen 😉

Fijne zondag allemaal!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.