Geen vlog vandaag…

Geen vlog vandaag…

Hey!!

Het is woensdag en dan staat er altijd een vlog voor jullie online, maar vandaag even niet… dit komt omdat ik gewoon heel erg de griep te pakken heb, en als je mij volgt op insta heb je al kunnen zien dat het even echt niet goed gaat. Gister is de arts langs geweest en ja toch aan de antibiotica en de puffers.

Ik en de griep is deadly dus deze meid ligt zoveel mogelijk te slapen 😉

Geen vlog dus!! Ik kon het niet opbrengen om hem te editen of uberhaubt achter mijn pc te zitten en doe dit ook vanuit mijn bedje. Ik trek de vlog door die ik zondag gestart ben naar een weekvlog en die komt dan zondag online 😉

Deze foto maakte ik gister hier in Ypenburg

4 gedachten over “Geen vlog vandaag…

  1. Beterschap ! Hopelijk slaan de antibiotica en de puffers aan, zodat je er snel weer bovenop bent

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.