top weekend

top weekend

vandaag is mijn mama jarig, maar geen gebak, feestmutsen en koffie. ze had nu toch al 72 geworden !!!!blijft altijd een raar verhaal, je moeder is jarig maar ze is er niet:( nou ja niet in levende lijve zullen we dan maar zeggen. mams gefeliciteerd daarboven en maak er een feestje van daarzo!

Update

Zo even een update. de dag verliep gewoon zoals elke andere dag, natuurlijk. had vanmorgen alleen de zenuwen omdat ik de uitslag zou krijgen van de longfotos, en het enigste waar ik aan kon denken was “ow god ik krijg dalijk super klote nieuws over die fotos op mijn mams haar b-day…” het viel mee;)  fotos waren goed.  alleen vanavond toen ik aan het trainen was en een liedje hoorde brak ik even en stond ik al jankend op de crosstrainer, maar het luchte wel ff op!!
mensen bedankt voor de lieve berichies weer 😉

16 gedachten over “top weekend

 1. Spanning en sensatie bij Rach xD

  http://rachel-niomi-rashel.nl/?p=273

  Update Zo even een update. de dag verliep gewoon zoals elke andere dag, natuurlijk. had vanmorgen alleen de zenuwen omdat ik de uitslag zou krijgen van de longfotos, en het enigste waar ik aan kon denken was “ow god ik krijg dalijk super klote nieuws over die fotos op mijn mams haar b-day…” het viel mee;)  fotos waren goed.  alleen vanavond toen ik aan het trainen was en een liedje hoorde brak ik even en stond ik al jankend op de crosstrainer, maar het luchte wel ff op!! mensen bedankt voor de lieve berichies weer 😉]]>

  273
  2009-02-19 06:03:41
  2009-02-19 05:03:41
  open
  open
  gefeliciteerd-mam
  publish
  0
  0
  post

  0

  _edit_lock  _edit_last  113

  rr.pauli@orange.nl

  94.209.50.44
  2009-02-19 07:37:13
  2009-02-19 06:37:13

 2. tja dit zijn van die dagen…….het liefst met je koppie onder de dekens en ff niks doen maar…….. dat gaat niet altijd he 😉 gefeli met je mams en idd veel fun met je meiden morgen xxxx

 3. tut je bent de dag gelukkig lekker door gekomen op dat ene momentje na dan 😉 idd een bikkel weer en zo ziek en dan ook nog zoon klote dag ertussen hebben petje af weer hihih

  veel plezier morgen met je meiden op te tutten voor carnaval 🙂 dikke knuf

 4. zeg zuurstok hihih tering rach hij is roze zeg hahah maar wel sweet:) maar goed sterkte vandaag moppie ook hier word aan je gedacht kusssssssss

 5. wijffie ook hier word aan je gedacht en doe rustig aan want zag je al weer rennen en vliegen vanmorgen hahaha chilll!!!

 6. tut gefeli met je mamsie…klote dag weer ff maar jij de bikkel slaat je daar wel door heen 😉 denk aan je xx

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.