Gek op kleuren

Gek op kleuren

kleurplatenOnze meiden zijn gek op knutselen en op kleuren :D. Regelmatig worden er dan ook kleurplaten uitgeprint via een site met heel veel kleurplaten. Met de kerst hebben ze regelmatig een kleurplaat binnen gehaald met het thema voor de kerst.  En nu dat de kerst weer over is en alle versieringen weer zijn opgeruimd zijn weer hard op zoek gegaan gister naar een nieuw leuk thema! Nu komt de valentijn er weer aan natuurlijk en ja tuurlijk hebben ze een vriendje op school die ze wel willen verassen hihi en zo gingen ze al op zoek naar valentijnskleurplaten. Genoeg keus en dat werd lastig hahah “ja mam welke moet ik nou nemen dan?” “zou hij dat wel leuk vinden?” heerlijk om ze zo te zien!

Wat ze ook vaak doen en wat ze eigenlijk nog leuker vinden dan een kleurplaat kleuren en ophangen is kleuren en uitknippen en zoals wij oudere wel eens een moodbord maken, maken hun een bord met allemaal kleurplaten die ze hebben gemaakt en geloof me dat loopt nog wel eens uit de hand hahaah, niomi haar kledingkast is nu om getoverd tot design kast zoals ze dat lekker kan noemen :D, hij hangt echt al vol maar nee volgens haar kan er nog veel meer bij en joh mam als die kast vol zit gaan we toch verder op de deur!!

Je snapt dat ik als moeder af en toe zoiets heb van helpppppp hahaha maar ach ze zijn lekker bezig en vliegen elkaar niet in de haren 😉 (ja mits de een net ook dat rode potlood nodig heeft ken je dat…pffff hahah)

Vanmorgen voordat ze naar school gingen moest er nog even gekleurd worden en mam niet opruimen hoor want dan kunnen wij dalijk weer verder als we thuis komen lunchen hahhahhah#helpppp

kleuren jullie kids (als je die hebt natuurlijk) ook veel?

3 gedachten over “Gek op kleuren

  1. Dat ophangen doe ik hier zelf, met de werkjes van school maar soms ook als ze een leuke tekening thuis maken. Ik heb 1 wand die dan vol hangt en zo af en toe haal ik alles eraf.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.