Geniet momenten in de vakantie

Geniet momenten in de vakantie

Geniet momenten in de vakantie met pubers is toch even heel wat anders dan dat ze nog klein zijn.

Vind ik dat fijn? Ja! Begrijp mij niet verkeerd want toen ze klein waren was het ook leuk maar een jankend kind in een zwembad of pretpark is voor mij een no go hahah.

Met pubers is dat toch wel even wat anders. Janken ze niet, nee dat zeiken ze wel dat ze van alles willen halen bij de friet tent terwijl je een tas vol eten bij je hebt ken je dat haha. Nee hoor, ook hier geen last van ;). Niomi is aan het werk en met het mooie warme weer zijn Rashel en ik naar ons favoriete plekje gegaan, de dobbeplas. Lekker een plaid mee, wat te drinken en een zak drop.

Lekker op de scooter erheen en genieten!!

En niet alleen lekker luieren maar ook even naar de stad, waar nu de kermis in volle gang is. Wij gaan nergens in, ik mag nergens in omdat ik of wat breek of mijn lichaam kan de druk van de zwaartekracht niet aan dus wij kijken toe hoe andere lijkbleek uit een attractie komen haha. Gewoon lekker mensen kijken en genieten van de gezellige sfeer.

Wat zijn jullie geniet momenten in een vakantie?

Wij hebben nog 2 weken vakantie voor de boeg, het weer is goed dus dat word een vakantie genieten.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.