Genieten nog van de vakantie.

Genieten nog van de vakantie.

Hey!

Ik blog niet zoveel in mijn vakantie heb ik gemerkt…., dat komt denk ik omdat ik lekker aan het genieten ben en veel met mijn moeder op pad ben. We tuffen overal naar toe op de scooter en zo zijn wij laatst ook even naar de haagse stad gereden om daar, ja hoe kan het ook anders, de primarkt te gaan bezoeken :D.

Ik was ergens  naar op zoek maar weet even niet meer wat hahah, oh ja mijn slippers waren kapot die ik toen ook daar had gekocht en hoopte dat ze er nog waren maar helaas.

Natuurlijk heb ik wel andere slippers gekocht en ook nog een truitje en een paar schoenen. Had nog nooit schoenen gekocht daar en de maten zijn vaag. Ik heb 39 maar daar verzoop ik dus in, maar goed het mocht de pret niet drukken en kocht een paar soort van berg schoenen.

Maar ik begin even met het truitje. Een wol truitje met strepen…joh echt waar haha ja dus. Het is een croptop en ja croptop’s zijn hier min of meer verboden in huize B, mits je er een topje onder doet en dus niet met je blote pens te kijk loopt ;). Ik heb er dus een zwart topje onder en dat gaat prima en dan voel ik mij er ook wat beter bij dan dat ik half naakt loopt.

En dan de schoenen!! Donker grijs zijn ze en kan ze gewoon overal onder dragen. Denk alleen niet dat ze super lang mee gaan omdat de kwaliteit natuurlijk niet top is, maar voor 17,00 vind ik het prima zo. En wie weet gaan ze wel lang mee, nogmaals ik heb geen ervaring met schoenen van de primarkt op die slippers na dan die ik een maand of 8 a 9 heb kunnen dragen 😉

Wat vinden jullie van mijn schoenen en truitje?

2 gedachten over “Genieten nog van de vakantie.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.