Genieten van de zon er erna!

Genieten van de zon er erna!

Welke Nederlander is er nu niet aan het genieten van het mooie weer wat we hebben nu in ons landje.

En wat doen een hoop mensen…juist lekker naar een strand, of in hun tuin zoals ik of lekker op een terras zitten met een drankje.

Ik smeer mijzelf nooit in want ik krijg werkelijk overal uitslag van op de biodermal en australian gold voor onder de zonnebank. Maar dat zijn nou net even producten waar je niet vol mee in de zon moet gaan zitten want je komt er echt geroosterd uit dan haha.

Van Eucerin mochten wij wat testen en dat hebben wij uitgebreid gedaan. Zowel Roon als ik.

Moet er eerlijk bij zeggen dat Roon het vaker gebruikt dat ik, hij staat de hele dag buiten in de zon op de stijgers namelijk en ik zie maar weinig tuin omdat het voor mij gewoon geen doen is die volle zon op mijn huid 😉

Dus we gaan even uit naar de mening van degene die het het meeste gesmeerd heeft 😀

Roon vind het heel fijn smeren en het droogt ook snel in zegt hij en de geur is aangenaam!! De aftersun gebruikt hij elke dag na het douchen. De sun fluid heeft hij een paar keer gesmeerd en wat hij ook tevreden over en ja hij zal het zelf ook kopen!!

Zijn jullie bekend met de producten van Eucerin voor de zon?

*Deze producten hebben wij gekregen

2 gedachten over “Genieten van de zon er erna!

  1. Ik ken Eucerin wel maar nog nooit zonneproducten gebruikt. Nu zit ik ook niet heel veel in de zon op dit moment maar misschien toch een keer testen als het weer zo ver is.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.