Genieten van het weekend

Genieten van het weekend

Zo nog een paar dagen voordat het normale leventje weer begint πŸ˜€ en de meiden zijn echt aan het aftellen en hebben weer super veel zin in school!!!! Vandaag een vermoeiende dag gehad doordat ik een afspraak had op de ursula waar hier meer over te lezen is πŸ˜‰

Nu genieten van het weekend en hopelijk zit het weer een beetje mee πŸ˜€ zodat we nog ff lekker weg kunnen!!

Maandag dus weer back to normal, wekker zetten zondagavond, lunch boxen weer klaar maken en go go go!! jeetje wat zal het stil zijn in la familia B maar ook wel even lekker!! Ik kan echt niet stil zitten hihi, rashel is 9 september jarig en dat vieren we op 6 september dus ik moet nog het een en ander regelen!! en moet ook even kijken hoe ik het allemaal ga passen en meten want ja het ziekenhuis roept me ook op πŸ˜‰

Anyway meiden naar school, roontje werken en ik weer home alone zonder me meisjes. Ik heb deΒ  kleurboeken voor volwassen al klaar gelegd en gaat daar even lekker voor zitten πŸ™‚ had ze al een tijdje in huis maarja er kwam gewoon niks van πŸ˜‰

Iedereen een fijn weekend!!

EΓ©n gedachte over “ Genieten van het weekend

  1. Leuk dat je ook gaat kleuren!! πŸ™‚

    Als je het leuk vind kun je op mijn fb pagina heel veel inspiratie op doen, je kleurplaten showen en leuke stiften en kleurboeken winnen.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.