Genoten en back to school

Genoten en back to school

Mensen bedankt voor alle felicitaties hier, facebook, twitter en intagram, whatsapp en sms πŸ˜€

Ik vierde mijn verjaardag verder niet, geen zin in hahah alleen schoonzusje daan en nichie debber en neefje xando zijn even geweest. Van hun kreeg ik een mooie josh armband met swarovski steentjes erin πŸ˜€ super gaaf!! en van mijn hubby kreeg ik ook een josh armband met leer en steentjes πŸ˜€ oooh ikke blij want wilde dat heel graag hebben!! Van mijn lieve kids kreeg ik nagelak, nailart en een mooie windlicht met een geurkaars erin. Ze hadden een grabbelton gemaakt hihih en daar moest ik de kadootjes uithalen, en er zat nog een mooie brief bij maar die hou ik lekker voor mijzelf πŸ˜‰

Maandag startte ook weer de scholen en de meiden hadden er super veel zin in! en ze kwamen natuurlijk met hele verhalen weer thuis waar ik weer vollop van genoot!! Lekker alles weer in het ritme, daar houd moeders van πŸ˜‰

Dinsdag kwam me kind debbertje eten bij ons, roti natuurlijk haha, wilde nog ff met mijn tutta samen zijn want vrijdag ga ik haar naar schiphol brengen want dan gaat ze weer naar turkije voorΒ  dagen en ik haar weer moet missen πŸ™ dusss

ondertussen dingen regelen voor rashel haar b-day party die we zaterdag vieren, ze is de 9e pas jarig maar we vieren het zaterdag al. Dingen regelen voor volgende week als ik het ziekenhuis in ga en bla bla bla ff druk dus;) maar gaat helemaal goed komen πŸ˜€

EΓ©n gedachte over “ Genoten en back to school

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.