Geslaagde b-day en back to school

Geslaagde b-day en back to school

Iedereen bedankt voor de felicitaties!! zowel hier als facebook, twitter en instagram, whatsapp en sms en mail!!!! <3

Gister was ik jarig en zou er eigenlijk niks aan doen en toch de hele dag visite gehad :D, super leuk!! Melissa en alex en de kids stonden al enige tijd op planning om langs te komen en gister was het dan eindelijk weer zover dat ik de schatten even kon kuffelen!! heerlijk! En werd ook nog door ze verwent met een mooi budha hoofd en een paar mooie roze rozen:D. Ik heb ondanks de pijn die ik gister had na een hele slechte nacht heb ik van ze genoten en lekker even met mijn grote vriend finn geknuffeld, het zoontje van melis en alex, och wat een heerlijke kind!!
b-daymoi
b-daymoi

Rond half vier zijn ze richting huis gegaan en wij gingen, nou ja roon ging mijn schoonzus halen met de kids debbertje en xannie, die mijn verwende met een noosa armband!!! jeeee wat was ik daar blij mee!! de chunks worden thuis bezorgt en ze hebben hele mooie uitgezocht met een perfecte betekenis!! Zo lief gewoon!! Hun zijn ook lekker blijven eten, heb maar een grote pan nasi in elkaar gedraaid en dat smaakte prima!!!

Melis, ales en kids, daantje, debbertje, en xannie dank jullie wel schatten!!! <3

Vandaag begint ook het normale leventje weer!! de meiden mochten weer vroeg op om naar school te gaan en jaaaa ze hadden er heel veel zin in :D, ik ook hihihih!! Ze komen dalijk thuis lunchen en ben benieuwd hoe hun eerste ochtendje is verlopen 😀
weer naar school!!

2 gedachten over “Geslaagde b-day en back to school

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.