Geslaagde B-day

Geslaagde B-day

Gister was me mannetje jarig en dat wilde ik niet zomaar voorbij laten gaan hihi. Het was een top dag kan ik je vertellen!! Gonny en mark en kids, en naatje en melis, alex (@liefstoerstout) en de kids waren erbij 😀 en oh oh wat hebben we weer gelachen met ze. Ze bleven ook allemaal lekker eten en had weer veel te veel ajam pangang gemaakt hihi en de kids kregen lekker poffertjes.
b-day roontjuh

Ik heb lekker kunnen knuffelen met kleine finn, me grote vriend hihi och wat een heerlijk rustig kereltje is dat zeg, terwijl de grote te tent af braken lag het mannetje lekker om zich heen te koekeloeren zo van “het zal allemaal wel” haha. De kinderen waren lekker naar de speeltuin met ze alle dus die hebben zich ook prima. vermaakt!!

Het was een lang druk dagje maar we hebben genoten!!

Schatten dank jullie wel!! <3

Vandaag is alles back to normal, vakantie zit erop dus meiden weer naar school, roontje weer aan het werk en ik…..in chillmodus 😉

7 gedachten over “Geslaagde B-day

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.