gesloopt

gesloopt

Zo het is nu zaterdagavond 22.29 en ik loop echt op me laatste energie geloof ik!! gister een drukke dag gehad omdat nio jarig was en afscheid had en ging uit delen, rashel die echt voor het laatst bij de peuters was en wat dus best emo was het was vreugde en emotioneel tegelijk!! en dat vreet ook energie natuurlijk smiddags had niomi een vriendinnetje te spelen en dat was errug leuk en gezellie hihi.

vandaag was het weer een feestdag omdat we vandaag niomi haar verjaardag vierde, drukte alom vanmorgen want we moesten taart halen en moest me huis nog doen pffff niomi, rashel en ronald hebben nog even geslapen en ik ondertussen alles klaar maken. het was een geslaagde dag moet ik zeggen, niet topdruk maar gewoon lekker gezellig!! niomi heeft hele leuke dingen gehad en ook een paar intertoys kado bonnen en die kwamen als geroepen hahaha. ze heeft van ons een v-tech pocketsmile gehad maar ze had ook het fototoestel van v-tech gezien en die wilde ze toch ook wel hebben hahah dus die kan ze dalijk lekker van haar bonnen gaan halen en papa betaald de rest hihih. de taart smaakte ook prima!! ze had een totaly spies taart heerlijk was die!!! de fotos volgen allemaal nog maar heb daar nu ff de puf niet meer voor de dat komt van de week of morgen even

niomi en wij natuulijk ook willen iedereen bedanken voor de leuke en lieve berichies zowel hier als op de hyves!!!! en voor de mensen die zijn langs geweest heel erg bedankt voor de leuke kadootjes!!!!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.