17 gedachten over “Get ready for school met Niomi #VLOG

 1. Hoop dat je je inmiddels beter voelt. Leuk om te zien hoe ze zich opmaakt, grappige is dat ik besefte dat ik op haar leeftijd echt geen idee had wat ik deed als ik me opmaakte. Dit ziet er zo professioneel uit.

 2. Leuke blog weer! En wat leuk om te zien hoe ze zich opmaakt, veel werk ook, maar het resultaat mag er zijn. Hoe smaakte de kipkerrie?

 3. Wauw, jeetje wat een werk heb je er van gemaakt haha. Maar het ziet er super mooi uit! En idd hoe smaakte het eten? Fijne zondag nog.

 4. Leuk dat ze een make up ‘tutorial’ heeft gemaakt. Dat hadden we vroeger niet!

 5. leuk om je dochter ook zo in beeld te zien. Op die leeftijd wist ik eerlijk gezegd nog niet zo goed hoe dat allemaal moest, wat dat heb ik later veel geleerd van YouTube filmpjes, die hadden ze in mijn tijd nog niet πŸ™‚

  1. nee? oh ik was ook op mijn 14e al lekker met make up bezig πŸ˜€ en probeerde dan van alles van wat ik uit blaadjes had gelezen πŸ˜€

 6. Leuk dat je dochter liet zien hoe ze haar makeup deed! Ik weet niet of ik dat op video kan haha

  1. Lol ik kan het ook niet hoor, word er nerveus van als mensen mee kijken als mijn make up doeπŸ˜‚

 7. Leuk om te zien en wat heeft ze zich mooi opgemaakt!

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: