Getest: kruidige tofu reepjes

Getest: kruidige tofu reepjes


En we kochten weer wat om te proberen :D. Tofu ben ik mee bekend en vind ik lekker en maak het wel eens maar moet daar wel zin in hebben. Vandaag had ik trek in roerbak maar niet trek in kip dus dacht ik van ik ga die kruidige tofu reepjes van de appie een keer proberen.

Ik ben over het algemeen niet echt te spreken over vegetarische dingen zoals die burger die ik laatst had en de overige dingen die ze aanbieden maar tofu en tempeh gaan er wel in. Ik marineer de tofu en tempeh altijd zelf.

Afijn deze geprobeerd en moet zeggen dat ze wel te doen waren, voor mij nog te flauw maar die mij langer volgen weten dat ik een zout bekkie ben maar heb er gewoon wat zout aan toegevoegd.

Mijn roerbak schotel bestond uit een hele boel tauge, ben ineens helemaal lijp ervan, champions en chinese en thaise roerbak groenten van de appie

Daar heb ik een ketjap sesam sausje door heen gedaan maar dat was dan toch even niet mijn ding, dus heb er ook een beetje five spice kruiden mix door heen gedaan en toen was het wel lekker.

Ik zag ook pittige tofu reepjes liggen maar die laat ik lekker liggen waar ze lagen 😉 kan niet meer zo goed tegen pittig, jammer, want voorheen gingen er hele potten sambal per maand er doorheen haha, raar dat ik daar nu niet meer tegen kan.

Dus het is een aanrader die tofu reepjes maar mijn voorkeur blijft toch uitgaan naar lekker zelf maken en marineren.

Hebben jullie deze wel eens gegeten? zoja wat vond je ervan?

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.