Getest: mua highlighter en bronzer

Getest: mua highlighter en bronzer

Je kan geen highlighters genoeg hebben zeg ik altijd maar :D, en ik roep wel elke keer van ik heb niet zoveel met make-up maar ik heb wel kasten vol….hmm tuurlijk rach haha. Afijn ik wil er dan ook wel bij zeggen dat ik alleen maar een paar producten gebruik en geen foundation ect. In dit filmpje hier vertel ik daar meer over. Oke ik had de shimmer van mua maar kocht er nog een van de week en zag de bronzer shimmer ernaast staan en heb die ook meegenomen en beide vind ik ze heel fijn en geven lekker veel glans af, en de bronzer heeft een warme gloed. Ik wilde ze dus swatchen op mijn arm maar dat werd geen succes dus sorry daarvoor. Maar ik vind  ze de moeite waar en ze waren iets van 3,99? weet het niet meer zeker maar niet duurder in ieder geval 🙂

2 gedachten over “Getest: mua highlighter en bronzer

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.