Getest: Tivall cheese burger

Getest: Tivall cheese burger

Ok voordat we verder gaan, ik ben geen vegetarier want ben gek op vlees maar probeer ook wel eens vega dingen uit ;). Tempeh vind ik ook heel lekker zo voor een keer en dat is ook een goede vlees vervanger, maar ik blijf gewoon dol op vlees en eet het liefst elke dag vlees!

Maar ik wilde afgelopen week een keer geen vlees eten en nam deze mee, de cheese burger van Tivall.  Ik heb ook wel eens de groenteburger gehad en de oosterse schijf, die gingen wel alleen het lichaam zei er nee tegen en verdroeg het niet. Dus deze cheese burgers, gewoon een soort van kaassoufle maar dan met sojabonen.

Nou het ziet er goed uit dacht ik dus dat is wel lekker maar na het bakken zowel in de oven als in de pan viel hij heel erg tegen en vond ik het een plakkende massa met niet veel smaak.

Ik weet dat er een hoop mensen zijn die dit heerlijk vinden maar ik riep overal dat ik het nooit meer zou kopen en dat doe ik ook niet meer. Vond het gewoon niet lekker en baalde als een stekker dat ik geen back up ja, ja die had ik wel maar ik was even te lui om nog kippenpootjes te gaan bakken hihih.

Eten jullie vega dingen en zoja wat vind je dan lekker ?

2 gedachten over “Getest: Tivall cheese burger

  1. Heb je de kaasschnitzel van Vivera wel eens geproefd? 🙂 Ben zelf geen persoon die snel vegetarische meuk koopt, maar van het merk Vivera eet ik wel graag de kaasschnitzels en vegetarische gehaktballetjes.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.