Geurtjes besteld en bij kletsen

Geurtjes besteld en bij kletsen

Even tijd om wat bij te kletsen…. daar vond ik wel weer eens tijd voor.

Eerst wil ik even met jullie delen dat ik een site heb gevonden, ook via een blogster, waar je waxmelt geuren kon bestellen. Ik werd weer nieuwsgierig en ging kijken en heb ondertussen al mijn tweede bestelling gedaan.

Net zoals mijn kaarsen tik, heb ik nog steeds een ocd gevalletje met waxmelt geuren en ja ik heb een kast vol ervan. Ik weet dat niet iedereen er gek op is maar hier wel, op manlief na dan, maar die is er toch niet als ze aan staan overdag. Op hun site kan je verschillende geuren bestellen. Ik ging voor de zwitsal, white musk en de opium black, naar het luchtje van Black opium, waar ik ook verzot op ben.

Met een lekker geurtje aan, zitten wij nu in week 8 of 9 van het corona verhaal. De basisscholen zijn weer begonnen, en whoop whoop Ro en ik gingen afgelopen woensdag weer naar de kapper!

Rashel doet nog aan online calls met haar klas en gaat als het goed is 1 juni weer gewoon naar school.

Dan begint het normale echt weer in huize B. We zijn er wel klaar voor, maar op onze manier. Dus nog geen gekke dingen doen al moet ik zeggen dat het steeds moeilijker word haha.

Het plannen van onze dag schema’s word dan ook weer aangepast. Hier functioneren wij altijd via een strakke planning, ook tijdens de corona en ik het weekend bleven wij dat doen alleen aangepast. Dus daar ga ik een dezer dagen ook weer aan zitten. Ik ben dan straks weer een home alone thuismanager en ene kant kan ik mij daar nog niet echt wat bij voorstellen haha. Zo stil in huis straks!! Niomi is al bijna nooit thuis maar ik heb altijd Ras om mij heen. Ik heb ook nog geen idee hoe hun roosters eruit gaan zien straks.

Het word weer lekker omschakelen straks en dat is iets waar ik altijd moeite mee heb ;).

Medisch zou ik toch ook weer nagekeken moeten worden, en moet er weer bloed geprikt worden, maar daar wil ik nu nog niet aan denken. Bloedprikken geen probleem want daar ben ik nu wel gewend aan geraakt en voel ik het niet meer, maar meer het idee dat ik in een ruimte moet zitten waar andere mensen zitten of hebben gezeten, ziek of niet ziek…, maar goed daar moet ik even doorheen want mijn eigen gezondheid is dan wel wat belangrijker dan die stemmetjes in mijn hoofd hahh.

Ik heb aanstaande maandag ook weer een afspraak bij de tandarts. Ik ga altijd zeker een keer per maand naar de tandarts maar dat kon nu niet, nou ik kan je vertellen dat het in het smoeltje goed aan het rammelen is en ik regelmatig pijn heb, wat in feite niet kan want alles is al met een wortelkanaalbehandeling gedaan, maar dan zijn meestal mijn wortelpunten ontstoken als ik er pijn aan heb met als gevolg ik naar de kaakchirurg mag weer. En neeeeee daar heb ik nu zoooo geen zin in!! Maar goed corona maakt meer kapot dan je lief is zeggen we dan maar ๐Ÿ˜‰

Ik vind dat het tijd word voor warm weer, gezelligheid buiten en geen panische toestanden meer ๐Ÿ˜‰

En ik sluit af met toch te zeggen, let op jezelf ๐Ÿ˜‰

21 gedachten over “Geurtjes besteld en bij kletsen

  1. Zozo, jij bent van zwaardere geuren, oef! Wat fijn dat dat kan, ik krijg er zo’n hoofdpijn van. En ik zou dat ook niet trekken, die wachtkamers nu. Ja, zal ik doen, jij ook, stay safe! Fijn weekend en succes maandag

  2. In de winter brand ik altijd wel kaarsjes, maar mijn vriend vindt die geurkaarsen niet zo dus als hij er dan een avond niet is, dan steek ik natuurlijk altijd een paar van die lavendelkaarsjes aan. Heerlijk!

  3. Ik ben wel klaar met corona, niet dat ik er wat aan kan veranderen. Maar alleen wonen is nu wel extreem eenzaam geworden. Motivatie zakt af en toe richting kleine teen. Wordt het weer wat zonniger, dan kan ik in ieder geval de tuin in en spreek ik nog eens een buur over de schutting. Maar het is zoals het is. Ik blijf mezelf moed inspreken om positief erin te blijven staan. Hou je taai.๐Ÿ˜˜

    1. Ik heb een eigen kapster die een salon aan huis heeft en nee njet druk alleen roon en ik binnen๐Ÿ˜‰ ze had een mondkapje op en wij mochten maar njet verplicht. Maar was heerlijk !! Frisse coupe

  4. Bij het lezen van je tandartsperikelen voel ik bijna meteen mijn kiezen waar dei wortelkanaalbehandeling bij mij heeft plaatsgevonden, en dan vooral toen ze er jaar of wat later weer bij moesten omdat het niet goed was gedaan.

    1. dat is helemaal zuur als ze het niet goed hebben gedaan! ik weet onderhand niet beter met wortelkanaalbehandelingen en ook een paar zonder verdoving gehad dus hou maar op hahah

  5. Ik ben ook dol op die geurtjes. Ik steek er regelmatig een aan. Ondanks ik ook niet kan wachten totdat we weer naar normaal mogen, is geduld heel belangrijk nu. Blijf vooral veilig en gezond

  6. Ik ben het helemaal met je eens, kom maar op maar op met die warmte, gezelligheid en dat we weer kunnen doen wat we willen doen. Al zal het hier ook raak zijn als ik het huis weer voor mezelf zal hebben.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.