Gevulde portobello
Tja menig mens zou het wel eens gegeten hebben maar ik had het nog nooit gegeten omdat ik het niet aan durfde. Maar van de week in de jumbo stoer van die joekels van paddo’s meegenomen. Voor gewone gebakken champions kan je me wakker maken dus dan moet dit ook eetbaar zijn toch đ
Wat hebben we gedaan
2 portobello’s
bakje kruidenroomkaas met knoflook
paar snoep tomaatjes in stukjes
paar groene olijven in stukjes
gerapste kaas en parmezaanse kaas
peper en zout
provinciaalse kruiden en een beetje paprika poeder
Nou simpel, vul die dingen, zet je oven op 200 graden en doe ze daar een minuut of 20 in. De randen had ik ingesmeerd met een beetje olijfolie en het was goddelijk en zat ook gewoon vol na 2 van die dingen!! is een blijvertje voor mij en gaat er mee experimenteren kwa vulling đ
EÊn gedachte over “ Gevulde portobello”
het lijkt lekker, maar niet echt mijn ding vrees ik :p