Gewoon in eigen buurt

Gewoon in eigen buurt

We gaan van plekje naar plekje, maar we vergeten soms hoe mooi onze eigen omgeving is!! Wij wonen zelf in Ypenburg maar komen wekelijks in Nootdorp. En ja daar is het ook gewoon genieten en veel te zien.

Het winkel centrum is gewoon leuk daar. Niet al te groot, maar wel met alle winkels die je nodig hebt.

Jawel een molen hahaha. Het is een eet en drink gelegenheid en het is er in de zomer altijd even heerlijk zitten. In de winter is er achter de molen gelegenheid om te schaatsen want ze laten nog wel eens het weiland vol lopen met water, en na een lekkere vriesbui kan er geschaatst worden. Wij zelf hebben daar nog nooit geschaatst maar het ziet er altijd wel gezellig uit als we er langs rijden. En er is regelmatig kermis achter de molen, dus er is altijd wel leven in Nootdorp.

Achter de winkels duiken wij meestal de smalle straatjes in voor een paar foto’s

Van Ypenburg zelf wil ik nog een blogpost appart gaan maken maar deze foto vond ik gewoon te mooi om mee te wachten

En zo hobbelen van plek naar plek, en we genieten overal van ondanks dat sommige plekken gewoon hier om de hoek zijn. Stom eigenlijk dat we dat nooit eerder hebben gedaan!! We kunnen eerlijk gezegd ook niet wachten tot het weer wat beter en aangenamer is en word zodat we lekker aan de wandel kunnen en op de plekjes lopen waar we met de auto niet kunnen komen want er is natuurlijk gebied genoeg hier in de omgeving!

Hebben jullie ook mooie plekjes bij jullie in de buurt en gaan jullie er dan ook op uit als het redelijk weer is?

Voor nu is het nog even te koud voor deze spijker om aan de wandel te gaan dus laten we maar snel hopen op een graadje of 7 of 8 want dan kan ik lekker naar buiten!!

3 gedachten over “Gewoon in eigen buurt

  1. Op 5 minuten van ons huis is een kinderboerderij met pluktuin, winkel, lunchroom en prachtige heemtuin waar je rustig een uur kunt wandelen. Echt zo’n verborgen parel in je eigen stad!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.