Gewoon heerlijk gezellig!!

Gewoon heerlijk gezellig!!

In 2012 hadden we onze eerste IG meeting, en daarna volgde er meer. En dat hebben we elk jaar voort gezet… super gezellig!! Maar mensen komen en mensen gaan….en zo bleven wij nog over, liek, wen en melis. En afgelopen zondag hadden wij weer een meet. Een IG meet noemen we het niet meer het is meer een vreetdate 2.0 geworden hahah. We kwamen weer gezellig bij elkaar en genoten weer van het eten en van de gesprekken die we hadden. Ik blijf het speciaal vinden, je leert mensen op het net kennen, het klikt en je bent ineens heel close. En dan close bedoel ik met, ze komen bij je thuis, ze weten je situatie van binnen en van buiten en je kan ze dag en nacht bellen als je ze nodig hebt! Vrienden? nee ik noem het mijn internet familie die net zo aan mijn hartje staat als mijn  eigen familie ;). We lachen en huilen samen en zijn er gewoon voor elkaar en dat waardeer ik enorm. Maar er zit natuurlijk bij ons wel een zwart randje aan het verhaal omdat ik ziek ben…. en ik wil dat niet zien als ik het naar mijn zin heb maar andere zien dat wel en ook die hebben daar moeite mee…. en liek schreef een mooi stuk daarover en door op haar foto te klikken kom je bij het verhaal 😉

Anyway, Roontje had weer heerlijke sushi gemaakt, wen en melis goddelijke pasteitjes en liek had heerlijk smeersels met stokbrood en we hebben weer zitten bunkeren als gekken hihh. Het was super lekker weer en we hebben heerlijk in de tuin gezeten met ze alle!! En mensen echt he….ik leef hiervoor echt waar :D, niet voor het eten maar voor die smoelen!! Lekker kletsen, over alles en nog wat en just having fun ;). Op zo’n dat ben ik al eigenlijk de volgende aan het plannen hahaah.

Nogmaals ik heb intens genoten en ik kan hier weer een tijd op teren. We wonen niet bij elkaar om de hoek maar spreken elkaar wel dagelijks en volgen elkaar op insta natuurlijk waardoor we toch een beetje bij mekaar om de hoek wonen haha.
We hebben weer genoten en meiden, kanjers, bikkels en toppers, super bedankt weer en dikke vette liefde voor jullie <3 en op naar de volgende!

Note: wil je de overige ig meetings zien en lezen gebruik dan even de zoekfunctie igmeet

7 gedachten over “Gewoon heerlijk gezellig!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.