Gewoon lekker!

Gewoon lekker!


Ik ben helemaal into de kokos producten!! Ik vind het lekker ruiken en heb gemerkt dat mijn huid er beter tegen kan dan andere producten.  Voorheen was ik een diehard andrelon fan voor mijn haar maar heb gemerkt dat ik sneller mijn haar moest wassen, ja raar maar waar, met kokos shampoo heb ik dat dus niet. En buiten dat het ruikt zo lekker!!

Nou heb ik wel gelezen dat andrelon ook met een kokoslijn is gekomen en ja tuurlijk ga ik die proberen maar eerst dit maar even opmaken hihi. Ik haal deze flessen doodleuk  bij de zeeman en bij de action en kosten geen drol!! 0,99 cent voor een fles haha nou wat wil je nog meer 😀

Je zal denken dat ik ook in de kokosolie bak….uhm nee dat nou weer niet want dat vind ik dus gewoon vies, raar he hahah, gebruik in de keuken amper kokos hahah.

Vinden jullie dit ook zo lekker?

3 gedachten over “Gewoon lekker!

  1. Ik gebruik kokosvet voor alles hihi….. Om in te Bakken, voor mijn huid, haar, als wondverzorging en mondspoeling en zelfs als deo!

    1. haha oh echt 😀 nee ik houd het wel bij mijn haartjes en lichaam en gaat van de week toch weer een keer proberen om er in te bakken 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.