Gezandstraalde meet :D

Gezandstraalde meet :D

Vandaag was het zover!! Ik mocht Shirley van Styleguide op de gevoelige plaat vast leggen!! Dat wilde ik al zolang hihi en ik wilde shir natuurlijk een keer in het echie zien want hey we volgen mekaar al zolang en ik ben zo zo rete trots op haar met haar afvalstrijd die ze heeft gehad, dus tijd voor een meet!! Ik haalde haar op bij het centraal station en de klik was gelijk goed πŸ˜€ heerlijke meid is het en lekker spontaan!!! En toen ja uhh op naar het strand met dat honden weer van vanmorgen hahaha. iedereen verklaarde ons werkelijk voor gek en op het strand heb ik dat nog even nadrukkelijk herhaalt hahah, shir we zijn gek, we waaien weg en worden gezandstraald :P. Maar ondanks de regen, harde wind en het zand happen ( wat nu nog uit me oren komt) hebben we heerlijk uitgewaaid en ja de fotos…. ze zijn niet mijn favoriet geworden maar het ging ook gewoon klote met dit weer πŸ™ maar we gaan het goed maken als de zon een keer schijnt hihih :D, oke de fotos ..

Zoals je ziet zien we er lekker verwaait uit hhah!! we waren ook wel bang dat we de fotos niet konden gebruiken maar ze heeft ze toch op haar site gezet!! na het hele uitwaai gebeuren zijn we even naar een viskraampje gereden omdat ik even lunch wilde halen voor de meiden ook en heb ik samen (jaa heb samen gegeten buiten de deur en is goed gegaan shir;)) even een bakje kibbeling zitten eten en heb shir daarna weer terug naar het cs gebracht. Β Thnx voor het leuke ochtendje lieverd ik heb het erg naar me zin gehad en zie je hopelijk snel weer!! dikke kusss xxx

7 gedachten over “Gezandstraalde meet :D

  1. blij dat je het zelf ook zegd dat je niet spoort om met dit weer te gaan shooten maar er zat een leluke meet aan vast en ben blij dat jullie het toch wel leuk hebben gehad πŸ˜‰

  2. nou zulke erge foto’s zijn het toch niet πŸ˜€ vind ze nog redelijk en jaaaa ik weet dat je beppie perfect bent maar hallo zeg met dit weer fototootjes maken hahaha lijkt me een hel hahaha

  3. Jeetje met dit weer naar het strand hihi, jullie zijn zeker lekker uitgewaaid. Leuk dat jullie het zo gezellig hebben gehad. En de foto,s zijn best leuk geworden ondanks het weer.

  4. Haha, gezandstraalde meet :p ik vond het ook heel erg leuk! Fijn even dat uitwaaien. Ondanks ons geklaag was het toch erg geslaagd. En dat samen eten ging je toch prima af! Vroeg het volgens mij drie keer maar uiteindelijk ging het helemaal prima. En wat was het lekker!!! Tot snel, hopelijk met iets beter weer πŸ˜‰ xx

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.