Gezellig bezoek en dan vlog je niet:(…. #VLOG

Gezellig bezoek en dan vlog je niet:(…. #VLOG

Dan heb je gezellig bezoek en dan vergeet je gewoon te vloggen!! Het was gewoon te gezellig 😀 dus sorry. Er staat wel een blogpost van online 😉
Verder hebben we een ziek kind, helaas maar kon ook niet anders. En mijn schoenen binnen alleen die moet ik even ruilen want ze zijn te groot, dus ik baalde als een stekker maar volgende week het artikel daarvan online

2 gedachten over “Gezellig bezoek en dan vlog je niet:(…. #VLOG

  1. O ja, boekhouding… geloof dat ik dat ook wel de minste klus vind.. 😛
    Wat een tegenvaller dat die botdokter dan niks kan doen…wat is zijn prognose dan, moet je nu heel voorzichtig gaan doen in je dagelijkse dingen ? Moet je lang wachten voor je bij een internist terecht kunt ?

    1. Is idd geen fijn klusje haha en ik moet heeeel voorzichtig doen want als ik me stoot breek ik wat en ja ik weet niet hoelang het duurt met die internist, hoop op een week want ik word niet gelijk behandeld omdat ze eerst nog passende medicatie moeten gaan vinden

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.