Gezellige dag!!

Gezellige dag!!

Gister was het weer een dagje met mijn schatjes nath en melis!! Dat soort dagjes vind ik heerlijk als ze hier zijn en gezellie slap ouwehoeren op de bank en gewoon chill!! Ik ging nath en melis om 13.30 van het station halen en zijn gelijk naar huis gegaan en op de bank geploft met een kop T, heerlijk even bij gekletst en toen kwamen de meiden ook al weer thuis, die het weer super vonden dat ze tante nath en melis zagen hihihi, en oja het is nu ook tante melis he;). Daarna tijd om de keuken in te gaan, ze wilde roti eten..nou oke, ik was daar eerst op tegen aangezien ik en aardappels niet samen gaan maar dacht ach die ene keer…nou dat heb ik geweten snachts maar we hebben wel heerlijk gegeten!!
dagje nath en melis

Rond 19.30 gingen we weer richting station en moest ik weer afscheid nemen van me moppies 🙁 maar zie ze snel weer dus dat komt goed!!

Een heerlijke dag dus weer gehad hier met een minder leuke afloop want wat ik al schreef ik heb gegilt vanacht weer en eet dan ook nooit, maar dan ook nooit geen aardappels meer!!!

Schatten bedankt en tot snel!!! <3

Eén gedachte over “ Gezellige dag!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.