glitter acryl notd

glitter acryl notd

Oke wat ik dus al het logje hieronder schreef is dat moeders weinig tijd hebt (en geloof me dat is heel vervelend als je een hobby hebt) tijd voor me nagels heb ik dus niet en wat doet deze muts dan…die gaat het weer savonds doen he, weinig licht, tikkende klok naast je (ja tikkende klok als er nog werk ligt wat af moet maar je toch ff wilt proberen te ontspannen) schiet niet op dus, en daar kom je smorgens achter want dan zie je de kamelen over je nagels heen glimmen omdat je niet goed gevijlt hebt hahaha, met als gevolg, weer tijd vrij maken om te vijlen en te doen πŸ˜› (leer dat toch nooit af om alles snel en in een te donkere kamer te doen haha)

maar goed ik had vorige week een bestelling geplaatst voor glitter acryl en oooohhhjee wat een leuk speelgoed is dat zeg πŸ˜€ had roze en blauwe besteld, op de foto dus de blauwe maar hij is op de foto niet zo goed zichtbaar jammer genoeg maar hij is echt fun. Als ik weer rust in me reet en hier in de tent heb gaat ik voor de roze en de zilveren die onderweg is aan de gang πŸ˜€

24 gedachten over “glitter acryl notd

 1. haha alles lekker snel doen he muts maar vanmorgen was je redelijk vlot moet ik zeggen πŸ˜€ toppie

 2. jij bent altijd met je nageltjes bezig he vrouwtje πŸ™‚ en elke keer maak je er wat gaafs van maar las hierboven ergens over het versieren van je nagels dat doe je niet meer zoveel maar je hebt het druk maar zou het wel graag weer willen zien dus….schrappen in die agenda en gaan met die nagels hahha

 3. wat me op valt he rachie, voorheen was je met kleuren en strepen en noem maar op in de weer, waarom nu niet meer ? of komt dat nog hahaha

 4. raar om te zien hoor maar je “echte” nagels als ze lang waren zagen er gewoon precies hetzelfde uit :d zien er goed uit tut

 5. ik vind ze vet!! en net wat wen zei in het echt zie je het beter (stille hint om voortaan buiten je fotos te maken ??) niet voor mij want zie je regelmatig hahaha maar voor de andere die je nooit zien misschien πŸ˜‰
  ik zit ook wel heel erg te twijfelen om acryl te nemen vind het zo gaaf staan als ik je zie en het is nog mooi ook:D

 6. Ziet er mooi uuut πŸ˜€ Een vriendin van mij gaat binnenkort een nagelcursus ofzo doen en die gaat dan ook acrylnagels leren zetten.. zit er echt over te denken om dat te laten doen! Ben m’n eigen zwakke nagels best zat ondertussen!

  Maar ziet er echt leuk uit! Ik heb ook altijd dat ik per sΓ© iets andrs met m’n nagels wil (als ik geen tijd heb) en dan wordt het uiteindelijk niet mooi met als gevolg dat ik het daarna over moet doen. Haha πŸ˜‰ ach ja.

  1. ik zou het gewoon een keer doen meis, ik was ook mijn zwakke nageltjes zat en ben hier nu zo super blij mee πŸ˜€ en als je vriendin het straks kan doen is het helemaal super!!
   en ja hier idem dito snel ff wat anders doen met als gevolg een uur langer bezig zijn omdat het te snel is gedaan :s haha ach houd je van de straat zeg ik dan lol maar zonde van je spullen

 7. ze zijn in het echie mooier kwa kleur ja hier zie je ze niet zo goed op die glitters:D
  volgende x die roze dan maar hahahah

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.