Go action!

Go action!

Dat ik regelmatig bij de action kom is nu wel algemeen bekend. De meiden kopen daar altijd hun papieren dingetjes en pennen en stickers en moeders is er altijd voor de kaarsen maar ook voor de poets dingen. Ik ben nou eenmaal een poets freak en denk dat het gewoon tegen het ocd aan zit of erger het is al ocd!

Alles moet gewoon schoon zijn hier en overal waar ik kom en ze verkopen schoonmaak middel neem ik wel en fles mee met als gevolg een histerische echtgenoot want de kastjes gaan gewoon niet meer dicht en overal staan wel spray flessen alles reiniger of liggen pakken doekjes :).

Afijn. Ik kocht bij de action een keer keukenreiniger en allesreiniger en een fles afwasmiddel, gewoon uit nieuwsgierigheid? Of gewoon weer voor de heb hahah, oke beide ik geef toe ok ;).

We hebben gewoon een vaatwasser hoor maar ik was ook regelmatig dingen tussendoor af, vandaar de fles afwasmiddel.

De flessen kosten geloof ik 1,49 en het afwasmiddel was 0,97 cent. Nou kan je geen deuk voor vallen toch.

Het ruikt heerlijk en ja het maakt nog goed streeploos schoon ook!! Een aanrader dus en het kost geen drol. Je hebt er ook nog een badkamerreiniger van maar ik wijk niet af van mijn huidige middel van de sligro voor de badkamer maar ik blijf toch nieuwsgierig dus die fles zal binnenkort ook wel gewoon in mijn winkelmandje belanden πŸ˜€

Kennen jullie deze producten van de action?

Schoonmaken doen we nog steeds niet meer met een vatendoek hier want die is hier echt aan het verdwijnen op het aanrecht omdat het gewoon zo niet fris is en vol bacterieen zit!! Dus ik spray het keukenblad ermee en neem het af met een keukenrol, en van ellende haalt deze gek er dan ook nog een vochtig allesreiniger doekje overheen…hoe bedoel je ocd….

11 gedachten over “Go action!

  1. Die roze gebruikte ik op stage altijd om mijn bureau te cleanen, die is fijn!
    Die andere 2 ken ik niet zo goed.

  2. Ik hou echt van de Action.. en van de prijzen uiteraard. Kan niet wachten tot ik weer in Nederland. De flesjes zien er ook leuk uit en dat het lekker ruikt is helemaal een voordeel!

    Ik maak tegenwoordig trouwens bijna alles schoon met keukenpapier.. ook hier verdwijnen de vaatdoeken!

  3. Yay action! Ik kan hier dus nooit met maar één ding weggaan.. Ik vind de verpakkingen van de producten ook heel leuk, hey het oog wil ook wat toch πŸ™‚

    1. Precies oog wil ook wat!! En met 1 ding bij de action weg komenπŸ€”…. hoe danπŸ˜‚πŸ˜‚ nee ik ga meestal voor de handschoenen voor mijn bouwvakker en kom met 2 tassen thuis πŸ€ͺ

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.