goed begin of slecht begin?

goed begin of slecht begin?

Niomi heeft 2 weken geleden van de huisarts ventolin gehad omdat ze maar bleef hoesten en haar longetjes rommelde wat aan, balen maar goed wij dachten dat het wel over zou gaan, niet dus en nio ging maar meer en meer hoesten 🙁

Dus vandaag weer terug want ze moest na 2 weken toch even terug komen om nog even te luisteren. longetjes klonken goed alleen haar hoesten gaat niet weg en klinkt alleen nog maar erger. dus….de dok kwam tot de conclusie dat ze kinkhoest heeft of heeft gehad, heel herkenbaar dacht ik al want ik heb het als klein kindje ook gehad en daarvoor in het ziekenhuis gelegen. Ze krijgt nu dus een heeeel smerig drankje voor 3 dagen en dan moet het opgelost zijn, het hoesten blijft nog wel even aanhouden.

Ik heb vanmorgen ook lichtelijk gillende de dokter gebeld voor mezelf, twitterde gister al dat ik weer zoon pijn me arm heb en na een nachtje met brace te hebben geslapen vanmorgen zowat gillend wakker werd van de pijn :s, daar gaan we weer dacht ik, loop er nu al zoooow lang mee (een jaar of 8) en in 2006 is het zelfs zo uit de hand gelopen dat ik aan de morfine zat, geloof me not fun!! maar goed rach wil ook geen spuiten omdat ze me niet garanderen dat het verminderd en al zou het verminderen zou de kans erin zitten dat het na 3 maanden weer terug is:( nou daar gaan we dan niet voor, opereren dan maar ? ik denk en ben ook bang dat het daar wel naar toe gaat. nu ik dit logje zit te tikken verdwijnt het gevoel steeds meer en de kramp speelt al weer op en dat is met alles zo, kan niet eens me tanden poetsen 🙁 dus….. het word hier wat rustiger zolang die hand niet mee werkt! een lekker begin van 2010 is het dus niet.

33 gedachten over “goed begin of slecht begin?

 1. Dat is zeker geen lekker begin. Erg dat je zo’n pijn hebt en al zo lang. Hoop dat je snel wat opknapt.

  Hoop dat je meid snel weer beter is. Ik heb met onze kleine meid (7 mnd)vanwege het hoesten nog op 1e kerstavond laat bij de huisartsenpost van het z’huis gezeten. Erge verkoudheid was de diagnose. Nu wordt ze ’s nachts wakker en heeft erge hoestbuien (heb ik trouwens ook) toch ff in de gaten houden als ik jouw verhaal zo lees. De dokter doet in principe niks zolang ze geen koorts heeft :hmm:

  1. ow dat is ook vervelend dat de dok niks doet zolang er geen koorts is 🙁 bij nio heeft het drankje wel geholpen, hoesten doet z e nog wel hoor maar in mindere maten 😉
   idd even in de gaten houden meis 😉

 2. Getver zeg.. Helemaal geen goed begin van 2010 nee!! Operaties vind ik altijd maar eng je krijgt de garanties niet dat het beter zal gaan :X .. Bah Rach ik hoop dat het snel opknapt hoor!!

  1. dat heb je goed die spuiten zijn een hel!!! ze wilde me toen ook die dingen in me ellebogen geven nahhhh mooi niet hahahaah nu zou die in me pols moeten brrrrr nou we zien wel goed 😀

 3. ow god daar ga je weer dacht ik gelijk toen ik het las en ow god daar ga jij roon hihih rach en niet loggen lol dus…dan moet jij dat doen 😀

  voor die kleine meid ook sterkte rach

 4. wat lees ik nah weer, halloooooooooooo dit is zeker geen goed begin nee:( hopelijk snel van de pijn kanjer en die kleine kanjer een dikke pakkerd van me en roon su6 met dat chickie om je heen met die pijn

 5. gvd zeg!!! hoop dat het niet zo erg is als toen rach :s en dat je niet weer aan de morfine moet want je was me toen een chaggo eerste klas en duf gestoft konijntje 🙁 kop op en laatje helpen!!

  nioooooooo lekker wijffie snel van dat hoesje afkomen he

 6. hoorde al dat je niet ging trainen dacht gelijk die heb echt goed pijn dr handje dan :s sterkte tut en voor die mooie meid van je ook

 7. meid hou op hoor!! je mag dit hebben alleen dit jaar en geen maffe dingen verder meer goed 😀
  geef die tut een dikke knuffel van me

 8. hoe laat moet deze butler bij u zijn morgen 😀 bellen he als ik ook wat kan doen, weet dat roon ook thuis is maar toch 😉

 9. dat kan je wel stellen dat het geen goed begin is van het nwe jaar nee je was in december toch ook al naar de dok geweest ervoor ?
  en dan die kleine meid die kinkhoest heeft balen balen en nog eens balen

 10. he bah en je handen zijn continue in de weer bij jou dus dat word een probleem zowel nu als na die operatie !!

 11. haai tut ja gaat niet lekker met dat pootje van je he 🙁 als ik morgen wat moet doen ff een gilletje geven ook he 😉 nio beterschap mop

 12. lekker klote weer rach 🙁 en zeker als zo vaak in de weer bent 🙁 beterschappies voor niootjuh ook

 13. NEEEEEEE niet weer!!!! heb het toen ook meegemaakt met je dat je zo aan het gillen was man man man dat ik dacht van een beetje arm pijn maar je verging toen van de pijn hoop dat het nu niet zover komt moppie en anders BELLEN!!! sta zo bij je hoor
  en niootje och drol ze is wel lekker vrolijk zag ik vanmrogen dus die komt er wel overheen 😀

 14. meen je niet ik zou je ook laten opereren hoor rach je loopt hier al heel lang mee ja!!!
  sterkte voor nio en als ik je moet helpen met huishouden of what ever ff belle he

 15. nou ik zal zeggen een klut begin van het jaar zeg :s die arm pijn van je herken ik nog wel van toen ja mijn god zeg je zag het gewoon aan je smoeltje toen 🙁
  en jeetje nio kinkhoest hoop dat ze snel ervan is rach

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.