Goed gesprek! En eindelijk heb ik ze gedaan #VLOG

Goed gesprek! En eindelijk heb ik ze gedaan #VLOG

Hey!
Welkom op deze woensdagvlog weer!!! Ik heb een goed gesprek gehad en heb eindelijk mijn nagels gelakt na een week of 8 het al te roepen haha.
Tot zondag weer!!

reactie's

reactie's

19 gedachten over “Goed gesprek! En eindelijk heb ik ze gedaan #VLOG

 1. Hier vroeg ik de jongens een keer, zal ik gaan vloggen en toen zeiden ze, nee op je blog vinden we okΓ© maar op een vlog willen we niet, dus dat accepteer ik maar. Ik lak mijn nagels ook echt te weinig, terwijl ik het zo leuk vind staan.

  1. dat kan dat ze niet op de vlog willen en dat is hun goed recht. Ro wil ook niet in de vlog en dat gebeurd dan ook niet maar dat houd dan niet in dat ik niet mag vloggen πŸ˜‰ en precies dat heb ik dus ook, staat altijd super leuk die nagelak maar dat lakken he hahah

  1. haha nee? oh nou ik word gek als mijn huis niet schoon is! het is zelfs zo erg geweest dat ik vijf stofzuigde op een dag!

 2. Mijn dochter vind het maar niks dat ik ga vloggen, maar toch heb ik een begin gemaakt met filmen πŸ˜‰ Nagels lakken moet ik ook wat vaker doen eigenlijk ben dol op nagellak, maar dat wachten tot de nagellak droog is…

  1. heel goed dat je toch een beginnetje hebt gemaakt πŸ˜‰ wat jij leuk vind hoeft zij niet leuk te vinden maar houd dan niet dat jij het niet mag doen toch πŸ˜‰ en je nagellak is binnen 60 sec droog met dry drops πŸ˜‰

 3. Leuk vest-trui zwart staat je goed,
  En dat geel eronder ook.
  Je nagellak matcht er leuk bij.

  Fijn dat je dochter het zo goed doet op school en blijkbaar is ze gelukkig thuis en heeft ze het fijn πŸ˜‰

  Je bent volgends mij ook een hele lieve zorgzame moeder.

  Geniet van de zon het is heerlijk weer wederom en ik heb nog een leuke tip voor warme voetjes ik schreef een blog over warme huissokken;

  Check itout als je het leuk vind, geniet van het mooie weerπŸπŸ‚β˜€οΈβ˜€οΈπŸ¦šπŸ‘

  1. ThnxπŸ˜‰ heb alleen even je geplaatste link verwijderd want dat is niet toegestaan πŸ˜‰

 4. Nou voor de 3 e x haha had bericht getypt maar bij website vraagt ie om http gebeuren en ging even meteen rechtstreeks link kopiΓ«ren van mijn blog, liet dit open staan maar was het bericht toch weg Hi Hi.
  Nou even opnieuw.

  Zwart staat je goed leuke hoodie- vest en dat geel eronder ook leuk en die nagellak ook;-) matcht mooi.
  Heerlijk weer wederom nog een x, gisteren was het ook zo zalig β˜€οΈβ˜€οΈβ˜€οΈen ik heb nog een tip voor lekkere warme voetjes huissokken ik schreef een blog erover zonet , echt iets voor jou en je dochters.

  En nog een leuke sokken cadeau box allebei van zeeman leuk cadeau te geven voor je man of dochters of jezelf.fijne dag en ik kijk uit naar je nieuwe vlog .

  Eindelijk lukt het nu bericht plaatsen.

  Liefs wiltje

  1. heb hem weer aangepast want je had weer een link in de comments gezet en dat mag hier niet πŸ˜‰ je kan je link van je website gewoon bij je naam en email invullen in het comments formulier πŸ˜‰

 5. Nagels lakken kan ik totaal niet. Het wordt nooit mooi, en ik vind het daarna ook niet fijn. Net alsof het niet meer mijn handen zijn.

 6. Zo roep ik al maanden dat ik al mijn makeup kwasten wil wassen. Nu heb ik de zeep al klaar gelegd. Twee weken geleden, hahaha.

 7. Leuk om de vlog te zien. Leuk kleurtje nagellak en dat recept ga ik opslaan. πŸ˜‰

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: